Ana sayfa Dizi Haberleri Alperen Duymaz ve Hafsanur Sancaktutan’ın Son Yaz dizisinden sürpriz gelişme

Alperen Duymaz ve Hafsanur Sancaktutan’ın Son Yaz dizisinden sürpriz gelişme

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Bir süredir hazırlıkları süren Son Yaz dizisiyle ilgili yaşanan gelişme, özellikle Alperen Duymaz hayranlarını hayli mutlu edecek. Uzun süredir medyada diziyle ilgili haberler gündeme geliyor. Fox TV’de yayınlanacak olan Son Yaz dizisinde bir süre Alperen Duymaz’ın partnerinin kim olacağı merak konusuydu.

Çekimlerinin Kasım ayında başlanacağı söylenen dizi için geçtiğimiz haftalarda uzun süredir ekranlarda olmayan Ahu Türkpençe’nin ismi geçmişti. Ancak kısa bir süre önce Alperen Duymaz’ın partnerinin Hafsanur Sancaktutan olacağı öğrenilmişti.

Genç ve başarılı bir isim olan Hafsanur Sancaktutan ve Alperen Duymaz’ın başrolünde oynayacağı diziden son bir haber geldi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın verdiği bilgiye göre dizinin okuma provaları bugün (3 Kasım) itibariyle başladı.

Hafsanur Sancaktutan, geçtiğimiz sezon Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen’in başrolünde oynadıkları Gülperi dizisindeki Fidan karakteriyle dikkatleri çekmiş, daha sonra Aşk Ağlatır dizisinde oynamıştı.

Alperen Duymaz ve Hafsanur Sancaktutan'ın Son Yaz dizisinden sürpriz gelişme 7

Burak Arlıer’in yönetmenliğini yapacağı dizide ayrıca Funda Eryiğit ve Ali Atay da rol alıyor. Funda Eryiğit’in, Ali Atay’ın oynayacağı savcının eşi Canan karakterinde yer alacağı biliniyor.

O3 Medya’nın yapımcılığını üstlendiği Son Yaz dizisinin hikayesinin İstanbul’da başlayacağı ve daha sonra İzmir’in Urla ilçesinde devam edeceği de gelen bilgiler arasında.