Ana sayfa Sosyal Medya Alperen Duymaz’dan piyano şov! Kerem Bürsin’den eski dizisine sürpriz gönderme!

Alperen Duymaz’dan piyano şov! Kerem Bürsin’den eski dizisine sürpriz gönderme!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Şu anda ekranda dizileriyle yer alan iki ünlü jönün instagram’daki son paylaşımları dikkat çekti. Kerem Bürsin, Fox TV’de ekrana gelen Sen Çal Kapımı dizisinde Hande Erçel ile birlikte oynuyor. Oyuncu romantik komedi tarzındaki diziyle gündemde. Alperen Duymaz ise aynı kanalın Son Yaz dizisinde oynuyor. İki oyuncunun son paylaşımlarına bir göz atalım…

İlk sırada Alperen Duymaz var. Oyuncu, rol aldığı yapımlardaki başarılı oyunculuğuyla dikkatleri çekiyor. 2015 yılında ilk olarak Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde oynamıştı.

Sonrasında Adı Aşk ve Bodrum Masalı dizileriyle de dikkat çekti. Çukur dizisinde oynadığı psikopat bir karakter olan Emrah ile oyunculuğundaki başarısını bir kez daha gösterdi.

Alperen Duymaz, daha sonra Çarpışma dizisindeki oyunculuğuyla da çok beğenildi. Ekran ömrü kısa süren Zemheri dizisinin ardından ise bu kez Son Yaz’da Akgün karakteri ile yine hayranlarının beğenisini kazanmakta.

Alperen Duymaz, yalnızca oyunculukta değil, müzikte de iddialı olduğunu ortaya koyuyor. Oyuncunun piyano çalarken çekilen videosu, ünlü isimlerin de beğenisini kazandı.

Caner Cindoruk, Rojda Demirer ve Burak Deniz de Alperen Duymaz’ın aşağıdaki minik resitaline beğeni yaptılar…

Kerem Bürsin ise şu sıralar Fox’taki dizisiyle gündemde olsa da eski bir dizisini hatırlatan paylaşımıyla dikkat çekti. Oyuncu, 2014 yılında rol aldığı Şeref Meselesi dizisinin setinden bir paylaşım yaptı.

Yönetmenliğini ise Altan Dönmez’ın üstlendiği dizi, Kanal D’de yayınlanmıştı ve Kerem Bürsin, Şükrü Özyıldız, Yasemin Allen, Şükran Ovalı ve Burcu Biricik rol alıyordu.

Kadrosuyla dikkat çeken dizi, izleyenlerin de hala hafızalarında. Kerem Bürsin de nostaljik paylaşımıyla “Ne günlerdi be” sözüyle o günlere atıfta bulundu…

Alperen Duymaz'dan piyano şov! Kerem Bürsin'den eski dizisine sürpriz gönderme! 7