Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda’nın Alya’sı olup yürek yaktı! Oynamıyor, adeta yaşıyor sözünün adresi Melisa Sözen!

Kırmızı Oda’nın Alya’sı olup yürek yaktı! Oynamıyor, adeta yaşıyor sözünün adresi Melisa Sözen!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – BluTV ve FX imzalı Alef dizisinde Yaşar karakteri ile izleyicilerin karşısına geçen ve çok farklı bir karaktere hayat veren Melisa Sözen, 2020-2021 sezonunda ise konuk oyuncu olduğu Kırmızı Oda dizisinde harikalar yaratmıştı.

Ünlü oyuncu canlandırdığı Alya karakteri ile hem yürekleri sızlattı hem de hayata yeniden dönmeyi başararak da umutlu bir ortam oluşturdu. Alya karakteri ile izleyicileri fazlasıyla etkileyen oyuncu, Hello Dergisi’nin sayfalarına konuk oldu. Şahane bir çekim gerçekleştirdiklerini belirten ve dergi kapağının video halini instagram hesabından yayınlayan Melisa Sözen, tüm ekibe de teşekkür etti.

Derginin oyuncuyu tanıttığı mesajda ise herkesin ortak görüşü vardı. “Oynamıyor, adeta yaşıyor.” Melisa Sözen gerçekten de sadece rol yapmayan, o rolü yaşayan ve karakterin hislerini de izleyicilere geçirmeyi başaran güçlü bir isim…

Kırmızı Oda'nın Alya'sı olup yürek yaktı! Oynamıyor, adeta yaşıyor sözünün adresi Melisa Sözen! 7

Son olarak ‘Kırmızı Oda’ dizisinde canlandırdığı Alya karakteriyle bir kez daha hepimizin kalbine dokunmayı başaran oyuncunun özel çekimlerini dergi sayfalarında bulabilirsiniz.

Couture kıyafetler içinde şık, gösterişli, eğlenceli bir çekim yapıldı. Melisa Sözen, Hello dergisi kapağında şu sözlerle tanıtıldı:

“Her karakterine farklı ruh veren ve oyunculuğuyla şiir yazan Melisa Sözen.”

Ünlü oyuncunun dergi kapağına yansıyan sohbetten çıkan başlık ise şöyle oldu: “Hayallerimin sınırı yok. Her an her şeye sıfırdan başlayabilirim.”

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Melisa Sözen (@melisa.sozen)’in paylaştığı bir gönderi