Ana sayfa Sosyal Medya Sefirin Kızı dizisinin Gediz’i Uraz Kaygılaroğlu’ndan büyük takdir toplayan girişim

Sefirin Kızı dizisinin Gediz’i Uraz Kaygılaroğlu’ndan büyük takdir toplayan girişim

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Şu sıralar Star TV’de yayınlanan Sefirin Kızı dizisindeki Gediz karakteriyle çok konuşulan Uraz Kaygılaroğlu, yer aldığı bir proje ile dikkatleri çekti. Bir kız çocuğu babası olan Kaygılaroğlu, çocuklar konusundaki duyarlı tavrıyla da herkesin takdirini kazandı.

Oyuncu, Saadet Özkan öğretmenin kurduğu UCIM (Uluslararası Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği) derneğinin bir projesinde yer alacak. Kaygılaroğlu, gönüllü üyesi olduğu UCIM ile gerçekleştirilecek proje ile çocuk istismarı konusunda daha fazla farkındalık yaratılması ve çocukların sesinin duyurulmasına katkıda bulunacak.

“Çocuklar susmayacak UCIM yanlarında” sloganıyla yürüyen UCIM, pek çok proje gerçekleştirmekte. Ünlü isimlerin verdiği destekler de konunun daha büyük kitlelere duyurulmasına öncülük ediyor.

Uraz Kaygılaroğlu da toplumun bu kanayan yarasına parmak basılacak projede elini taşın altına koydu. Proje ile ilgili tanıtım çekimleri yapıldı. Kaygılaroğlu, UCIM’in merkezindeydi.

Derneğin instagram sayfasından da konuyla ilgili açıklama yapıldı. Aşağıda Uraz Kaygılaroğlu’nun yer aldığı çekimlerden bir kareyi görebilirsiniz.

Sefirin Kızı dizisinin Gediz'i Uraz Kaygılaroğlu'ndan büyük takdir toplayan girişim 7