Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Bergüzar Korel’den hayat dersi gibi paylaşım!..

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel’den hayat dersi gibi paylaşım!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ünlü oyuncu Bergüzar Korel en son eşi Halit Ergenç ile birlikte rol aldığı Vatanım Sensin dizisiyle ekranlara geldi. Şu sıralar 3. çocuğunu kucağına almaya hazırlanan oyuncu, hayranlarıyla instagramdan yaptığı paylaşımlarıyla hasret gideriyor.

Bergüzar Korel, 2 milyon takipçisinin bulunduğu instagram hesabından yaptığı son paylaşımında gençliğine seslendi. Korel, gençlik fotoğraflarının altına yazdıklarıyla takipçilerine adeta hayat dersi verdi.

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel'den hayat dersi gibi paylaşım!.. 8

Ünlü oyuncu gençliğine şu sözlerle hitap etti; Şimdi bu kız karşıma gelseydi ona şunları söylerdim; Kimse için isteklerinden, söyleyeceklerinden vazgeçme. Yanlış anlaşılmaktan korkma. Bırak herkes sevmesin seni, Özelini sımsıkı tut,  Yaşadığın bir mutluluğu herkes bildiğinde sanma ki o mutluluk katlanıyor. Hiçbir şey seni o insanların gözünde daha sevilir kılmaz. Sen insanların seni sevdiği kadar değilsin zaten değerlisin.

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel'den hayat dersi gibi paylaşım!.. 9

Hoşuna gitmeyen bir şey olduğunda söyle “Neden” diye sor. “Ben bunu istemiyorum” diyebil. Çevrendeki kimseye bir borcun yok. Korkma.

Hayır demeyi bil. Hayatında olmasını istemediğin insanlara açıkça söyle ve mesafeni koy. Kendini takdir et. Tecrübelerine güvendiğin insanları dinle. Ama seni ezmelerine izin verme.Kim senin hakkında ne demiş, ne konuşmuş, ne yapmış bununla ilgilenme, Hayatını onlara göre şekillendirme.

Çok oku. Çok izle. Mesleki olarak attığın her adımı sahiplen. “Senin iyiliğin için söylüyorum” cuları uzak tut. İçgüdülerine güven. Sadece hüznünü değil mutluluğunu da bol kepçeden paylaşan insanlar olsun yanında. Hiç kimse için değil, Kendin için başar, mutlu ol ve kendini bil.

Zorluklar çıkacak elbet karşına, bil ki zor olan her şeyin sonunda kolaylık gelir. Pes etme. Kırılacaksın sonra parçalarını topladığında eskisi gibi değil belki ama çok daha güçlü olacaksın.

Dibi göreceksin ki feraha kavuştuğunda her şeyin değerini daha iyi bileceksin. Bu da sana sonsuz bir iç huzur ve mutluluk getirecek. Tüm bunlar zor olacak ama sonra Her şey çok güzel olacak. Söz.