Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’nın kadınları sosyal medyayı yaktı!..

Yasak Elma’nın kadınları sosyal medyayı yaktı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Pazartesi günleri Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisi, eğlenceli sahneleriyle izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor.

Yapımcılığını Medyapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ece Erdek Koçoğlu’nun oturduğu ve senaryosunu Melis Civelek ile Zeynep Gür’ün kaleme aldığı dizi her hafta göz dolduran reytingleriyle de adından söz ettiriyor.

Dizinin oyuncuları tarafından setten yapılan sosyal medya paylaşımları da Yasak Elma fanları tarafından heyecanla takip ediliyor. Dizide ‘Ender’ karakterine hayat veren Şevval Sam’ın son instagram paylaşımı Yasak Elma izleyicisini mest etti.

Yasak Elma'nın kadınları sosyal medyayı yaktı!.. 8

Oyuncu arkadaşları, Şebnem Dönmez, Biran Damla Yılmaz, Eda Ece, Sevda Erginci, Melisa Doğu ve yönetmen Ece Erdek Koçoğlu ile birlikte fotoğraflarını instagram hesabında yayınlayan Şevval Sam hayranlarından övgü dolu yorumlar aldı.

Yasak Elma'nın kadınları sosyal medyayı yaktı!.. 9

Fotoğraflara, kısa sürede binlerce yorum yapıldı.”En sevdiğimiz ekip” ve “Çok güzelsiniz” gibi pek çok yorum dikkat çekti.  6. sezonuyla da ilgiyle izlenen dizi ekranın vazgeçilmezlerinden biri haline geldi. Absürt komedi tarzıyla oldukça sevilen Yasak Elma, her sezon olduğu gibi bu sezon da yine büyük sürprizlerle ekranlara damga vurmaya devam ediyor. Diziye yeni sezonda Bekir Aksoy ve Ece Özdikici’nin de aralarında bulunduğu isimler katıldı.