Ana sayfa Dizi Haberleri Birçok dizi setinde olup da Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin setinde olmayan şey ne?

Birçok dizi setinde olup da Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin setinde olmayan şey ne?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında Salı akşamları yayınlanmakta olan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin başarılı performansı göz kamaştırmaya devam ediyor. Oktay Kaynarca’nın hem yapımcısı olduğu hem de başrolünde bulunduğu dizi çok etkili bir proje olarak 2022-2023 sezonunda milyonların sevgisini kazandı.

Oktay Kaynarca bir kez daha hayranlarının çok beğendi bir projeyi ortaya çıkartarak hem Kurtlar Vadisi hem de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizilerini zirveye çıkartan izleyici sadakatini de arkasında buldu. Dizinin setinde neler yaşandığı da çok merak ediliyor.

Burcu Binici, sette hiç dedikodu olmadığını söyledi. Oysa ki birçok dizi setinde çekim aralarında oyuncuların dedikodu yapmayı çok sevdikleri bilinir. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin set ortamından bahseden Binici, şunları söyledi:

“Hiç dedikodu yok, inanılmaz derecede herkes işine odaklı. Sette inanılmaz birbirini kollayan bir ekip var. Ben çok şanslıyım. Birçok oyuncunun önceliği set arkasında sohbet edebileceği, gülebileceği ya da en ufak düştüğünde kaldırabilecek ekiple bir arada olmak ister. Hep istemişimdir ki, şu an içinde olduğum bir yerdeyim. O yüzden keyfim çok yerimde.”

Hikayede Meltem karakterini canlandırmakta olan Burcu Binici, başarılı performansı ile göz dolduruyor. Meltem karakterinin izleyicileri gülümseten hallerinde oyuncu sadece izleyenleri değil, mesleğin profesyonellerinden Işıl Yücesoy’u bile çok etkiliyor. Yücesoy, Meltem karakterinin tavrını çok beğendiğini ve onu izlemekten keyif aldığını söyledi. Bu sözler de Burcu Binici’nin oyunculuk başarısı olarak dikkatleri çekti.

Birçok dizi setinde olup da Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin setinde olmayan şey ne? 7

Dizide yer alan oyunculardan Değer Alp’de sette Burcu Binici ile birlikte horon oynadıklarını anlattı. Alp, evde yaptığı yiyecekleri sete getirerek arkadaşlarına ikram ettiğinden de bahsetti. Değer Alp, “Çok sıcak kurulmuş bir bağ var” dedi.

Pelin Uluksar da dizinin etkili oyuncularından ve set ortamını çok sevdiğini söyledi. İşinin bitip de setten çıkmak gibi bir düşüncesinin olmadığını ve set ortamından çok keyif aldığını anlatan Uluksar, “Burada olmaktan, böyle arkadaşlıklar edinmiş olmaktan çok mutluyum” diye konuştu.