Ana sayfa Dizi Haberleri Duayen sanatçı Işıl Yücesoy, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde genç bir oyuncuya hayran kaldı!

Duayen sanatçı Işıl Yücesoy, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde genç bir oyuncuya hayran kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ben Bu Cihana Sığmazam isimli dizide yer alan ve tecrübelerini gençlere aktaran usta oyunculardan birisi de Işıl Yücesoy… Dizinin hikayesinde Oktay Kaynarca’nın canlandırdığı Cezayir karakterinin annesi Gülendam karakterini canlandıran Işıl Yücesoy, dizide en beğendiği ismi açıkladı.

Birçok önemli ismin rol aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Işıl Yücesoy gibi usta bir oyuncunun en beğendiği isim Meltem karakterini canlandıran Burcu Binici… Işıl Yücesoy, “Ben mesela Meltem’in tarzını çok beğeniyorum. O boş boş konuşmasına, o safmış gibi gösterip kendisini, istediği lafı söylemesini… Enteresan bir tip aslında Meltem. Tatlı bir tip” diye konuştu.

Duayen sanatçı Işıl Yücesoy, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde genç bir oyuncuya hayran kaldı! 8

Meltem karakterini canlandıran isim Burcu Binici. Gerçekten de rolün hakkını veren bir performans ortaya koyan oyuncu, Işıl Yücesoy’un karaktere yönelik bu hissiyatı almasını sağlamakla işini ne kadar iyi yaptığını da göstermiş oldu.

Böyle yılların tecrübesini üzerinde taşıyan Işıl Yücesoy gibi bir isme oyunculuğu ile kendisini beğendirmek kolay bir iş değil. Burcu Binici, Meltem karakterini özümsedi ve hissiyatını, tavrını ekrana yansıtmasını da çok iyi başardı.

Burcu Binici, Işıl Yücesoy’un Meltem karakteri ile ilgili yorumu için şöyle konuştu: “Evet, bir tık daha boş boğaz. Komedisi bana düşüyor gibi görünüyor. Ama tamamen boş boğazlığı ile alakalı.”

Duayen sanatçı Işıl Yücesoy, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde genç bir oyuncuya hayran kaldı! 9

Dizide yer alan genç isimlerden Değer Alp de Işıl Yücesoy’un varlığının ne kadar önemli olduğunu söyledi. Oyuncu, “Işıl Yücesoy bir tarih. Söylediği her şeyi, ağzından ne çıkacak diye dikkatle dinlediğimiz, bunun yanında zaman zaman setin en büyüğü olmasına rağmen, setin en enerjik, motive edici kişisi de aynı zamanda” diye konuştu.

Işıl Yücesoy’un ekibin enerjisi düştüğü anlarda yaptığı danslarla ve çeşitli aksiyonlarla onları eğlendirdiği de ortaya çıktı.