Ana sayfa Kadın Haberleri Amine Gülşe, A’dan Z’ye kendisini anlattı

Amine Gülşe, A’dan Z’ye kendisini anlattı

tarafından ker_def

‘Duygularım beni besliyor’
Deichmann markasının yüzü olan Amine Gülşe, rol aldığı senaryodaki karaktere inanması gerektiğini söyledi. Oyuncu, “Hayatımda attığım her adımda duygularımdan besleniyorum” dedi

Milliyet Cadde’den Sercan Kısmet’in röportajı:

Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil’le yaşadığı aşkla Türkiye’nin yanı sıra dünya basınında da gündemde olan Amine Gülşe, etkliyeci bir senaryoyla izleyici karşısına çıkmayı hedefliyor. Oyuncuyla yüzü olduğu marka, oyunculuk sektörü, doğduğu İsveç, yaz aylarındaki tatil serüveni ve sevgilisi Mesut Özil’le ilişkisini konuştuk.

Deichmann markasıyla yolunuz nasıl kesişti?

Hayatımda ilk kez global bir markanın yüzü olmanın heyecanını yaşıyorum. Benim için bu gibi tekliflerde kendimi markaya yakın hissetmem her şeyden önce gelir. Deichmann’ın globalde ünlü top model Cindy Crawford ve Halle Berry gibi starlarla çalıştığını biliyorum. Teklif gelince hemen kabul ettim.

Reklam filminde neler yaşandı?

Global ve kurumsal bir markayla çalışmanın en güzel yanını, Reklam filminin başlamasıyla anlıyorsunuz. Ekiple aramızda pozitif bir sinerji oldu. Bu enerjinin reklam filmimize de yansıdığını düşünüyorum. Videoda aslında kadınların her gün yaşadığı tatlı kararsızlık işleniyor.

Dünyaca ünlü isimlerin marka yüzü olduğu bir firmadan reklam teklifi gelince neler hissettiniz?

Yurt dışından, özellikle Amerika’dan önemli teklifler geliyor. Geçtigimiz aylarda da bir Walt Disney projesi için Jasmin karakterine deneme çekimi göndermiştik. Yetkililer özellikle benim ismime yapılan vurguyu anlattılar. Bu etkileşim, uluslarası bir oyuncu olma hedefimi daha da kamçıladı.

Ayakkabı tutkunuz var mı?

Acaba kimin yoktur? Bu iş birliğiyle beraber ayakkabı sayımda bir artış olduğunu söylemeliyim. Bu duruma en çok mutlu olanlardan biri de annem çünkü ikimizin de ayak numaraları aynı…

Yeni sezonda dizi projeniz var mı?

Şu anda gelen teklifleri değerlendirme aşamasındayım. Üçüncü projemin özellikle çok etkileyici bir senaryoya sahip olmasını istiyorum. O yüzden acele etmeden, sağlıklı bir karar vermeye çalışacağım.

Senaryo seçimini nelere göre yapıyorsunuz?

Hayatımda attığım her adımda duygularımdan besleniyorum. Özellikle bir projeyi kabul etmem için inanmanın yanı sıra gerçekten o karakteri hissetmem gerekiyor. Şimdiye kadar bağlanmadığım ve hissetmediğim hiçbir projede yer almadım.

Diziler artık çok kısa sürede yayından kaldırılıyor. Sizin de son diziniz erken final yaptı…

Her dizi projesine çok büyük emek veriliyor. Bazı dizilerin ömrü daha uzun oluyor, bazılarının ise kısa… Geçtiğimiz iki sezon benim için çok yorucu oldu. Mesleğim gereği çok yüksek bir tempoda çalışıyorum. Bu süreci özel hayatımda toparlanmak, dinlenmek, farklı deneyimler yaşamak ve gözlerden biraz uzak olmak için değerlendirdim. Hayatıma bu anlamda bir es vermek istedim.

‘Her şey keyifli’

Doğup büyüdüğünüz yer olan İsveç’i özlüyor musunuz?

Doğal olarak özlüyorum. Sonuçta orada büyüdüm ve çocukluk anılarımın olduğu yer. Neredeyse tüm arkadaşlarım orada yaşıyor. Özlediğim zamanlarda sık sık gitmeye çalışarak, hasretimi dindiriyorum.

Mesut Özil’le ilişkiniz nasıl gidiyor?

Her şey keyifli ve güzel gidiyor.

‘Köy hayatı huzur veriyor’

Güzellik yarışmalarında dereceye giren isimler modellik yerine oyunculuğu tercih ediyor. Bunun sebebi nedir?

Tercih edilmeniz için talep görmeniz gerekir. Tüm kararlar talepler doğrultusunda alınır.

Yaz tatiliniz nasıl geçti?

Bütün yazı farklı ülkelerin kültürünü, mutfaklarını ve insanlarını keşfetmekle geçirdim. Bununla beraber kariyer hedeflerimin doğrultusunda bazı workshop’ları araştırdım.

İzmir’de Ayaskent Köyü’nde salça yapıp, patlıcan topladınız. Köy hayatı nasıldı?

Bana inanılmaz huzur veriyor. Her şey çok doğal. İnsanları içten ve samimi… Doğayla adeta bütünleşiyorsun ve ben bunun fikrine bile bayılıyorum. Havası bile gerçekten çok farklı… Köye gidince ruhsal olarak dinleniyorum.