Ana sayfa Dizi Haberleri Seni Çukur’a gömeceğim! Barış Arduç ile gelen Çukur dizisindeki değişim

Seni Çukur’a gömeceğim! Barış Arduç ile gelen Çukur dizisindeki değişim

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı Çukur dizisi büyük başarılar kazandı. 3 sezon boyunca hem reytinglerde hem de sosyal medyada adeta bir güç gösterisi sergileyen dizinin 2020-2021 sezonunun final sezonu olması bekleniyor…

Her sezona farklı bir hikaye ile giriş yapan ama günün sonunda Koçovalılar’ın ayakta kaldığı bir denklem vardı… Bu denklem de izleyicileri ekranda tutmayı başarmıştı. Çukur dizisinde 5.sezon olur mu bilinmez ama 4. sezonun final sezonu olacağı iddiaları da var.

Başrollerini Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Damla Sönmez, Hazal Subaşı, Perihan Savaş’ın paylaştığı Çukur’a son katılan isim Barış Arduç oldu…

Arık Böke Erdenet olarak izlediğimiz Barış Arduç için Çukur gibi etkili bir diziye katılması önemli bir artı oldu. Dizinin 4. sezonunda da Barış Arduç etkisini hissedeceğiz. Yeni sezon fragmanında Arık Böke’nin “Seni o Çukur’a gömeceğim Yamaç Koçovalı!” sözleri ikili arasında yaşanacak olan düelloyu ifade ediyor.

İzleyiciler de “Efsane geri dönüyor” yorumlarını paylaşıyor ve Çukur’un 4. sezonun başlamasını sabırsızlıkla bekliyor. Koronavirüs nedeniyle Çukur’dan uzun süre ayrı kalan izleyiciler, 4. sezonun da çok heyecanlı geçeceğinden emin.

Barış Arduç hayranları da şimdiden Arık Böke’nin tarafını tutmaya başladı. Yeni sezon fragmanında Yamaç ve Barış Arduç’un kavga sahneleri de bir hayli etkileyici bulundu.

Bir izleyici şöyle yazdı: “Barış Arduç diziye dahil olduğundan beri kötünün yanındayım.”