Ana sayfa Sosyal Medya Andropoz ve Yalı Çapkını dizileriyle Gülçin Santırcıoğlu popülerlik sıralamasında sıçrama yaptı!

Andropoz ve Yalı Çapkını dizileriyle Gülçin Santırcıoğlu popülerlik sıralamasında sıçrama yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Gülçin Santırcıoğlu, son dönemde iki farklı diziyle gündemde ve hayranları da performansına dikkat çeken çok fazla yorumla sosyal medyada onu konuşuyor.

Andropoz isimli Netflix dizisinde Engin Günaydın, Derya Karadaş, Turgut Tunçalp ile birlikte Gülçin Santırcıoğlu da başrolde bulunuyor. Şahinde isimli karakter ile izlediğimiz oyuncu, hikayenin en etkili isimlerinden birisi oldu ve izleyiciler de onu çok beğendi.

Ancak Gülçin Santırcıoğlu’na gösterilen ilginin asıl büyük nedeni ise Yalı Çapkını dizisinin yarattığı müthiş ilgi. İfakat isimli karakter ile Star TV’nin son yıllardaki en başarılı projesinde başrolde izlediğimiz Gülçin Santırcıoğlu, geniş bir hayran kitlesinin desteğini alarak kariyerinin en popüler dönemini yaşıyor.

Bu başarılarının ardından Gülçin Santırcıoğlu, oyuncuların bilgi bankası olarak tanımlanan IMDb’nin Türkiye listesinde sıralamada üst sıralara kadar çıkmayı başardı.

Türkiye listesinde en popüler oyuncular arasında 6. sıraya kadar yükselen oyuncu, bu başarısını son iki dizisindeki etkili performansıyla elde etti.

Andropoz ve Yalı Çapkını dizileriyle Gülçin Santırcıoğlu popülerlik sıralamasında sıçrama yaptı! 7

Yalı Çapkını dizisinde kadın başrol olan Afra Saraçoğlu’nun sekizinci sırada yer aldığı listede, Gülçin Santırcıoğlu’nun altıncılığa kadar yükselmesi de başarının bir başka göstergesiydi.

Gülçin Santırcıoğlu’nun üst üste gelen iki farklı karakter ile sosyal medyada birçok olumlu yorum aldığını ve performansı ile de hayranlık uyandırdığını belirtelim.