Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin Kalp Yarası dizisinde bir yenilik var!

atv’nin Kalp Yarası dizisinde bir yenilik var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com – Detay – Çekimleri Antakya’da yapılan Kalp Yarası isimli dram dizisi büyük ilgi görmeye devam ediyor. Atv’nin çok başarılı bir strateji ile yaz döneminde izleyici sadakati elde eden proje, Eylül ayı ile birlikte büyük yükseliş yaşadı. Ekran başında milyonları etkileyen Kalp Yarası dizisi güçlü bir şekilde yoluna devam ediyor.

Yağmur Tanrısevsin ile Gökhan Alkan’ın başrol uyumu da çok beğenildi. Enerjileri tutan ve performansları ile de alkışı hak eden iki ünlü isim, Kalp Yarası dizisiyle sosyal medyanın gündeminden de inmiyor… İkili hakkında binlerce paylaşım yapılırken, en iyi dizi çiftleri arasında gösteriliyor.

Kalp Yarası dizisinde bir yenilik de dikkatleri çekecek. şimdiye kadar 13 bölümü yayınlanan dizide yeni bir karakter daha göreceksiniz. Saadet Hemşire isimli bu karakter 5 bölüm boyunca dizinin hikayesinde yer alacak.

atv'nin Kalp Yarası dizisinde bir yenilik var! 7

Zeynep Köse’nin canlandıracağı karakterin hikayede nasıl konumlanacağı merakla bekleniyor…

Merve Çağıran, Toprak Can Adıgüzel, Şenay Gürler, Mahir Günşiray, Meltem Gülenç, Rıza Akın, İnanç Konukçu, Burçin Abdullah, Naz Sayıner, Nail Kırmızıgül ve Yonca Şahinbaş gibi önemli isimleri kadrosunda buluşturan dizinin 14. bölümünden yayınlanan fragman da çok ilgi çekici oldu.