Ana sayfa Sosyal Medya Anıl İlter, sosyal medyadaki hatalı Sen Çal Kapımı imajı için düzeltirken, Kerem Bürsin işi batırdı!

Anıl İlter, sosyal medyadaki hatalı Sen Çal Kapımı imajı için düzeltirken, Kerem Bürsin işi batırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Sen Çal Kapımı dizisinin kamera arkası, en az dizi kadar eğlenceli… Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrollerinde yer aldığı dizi, artık Cumartesi akşamları yayınlanıyor.Yeni gününde daha iyi reytingler alacağını dün akşam yayınlanan 19.bölümü ile gösteren Sen Çal Kapımı dizisinin setine Kamera Arkası programı konuk oldu.

Yanlış anlaşılmalar, yalan söylemeler, aksilikler ve arkadan iş çevirmelerle hikaye izleyicilere farklı duygular yaşatıyor… Maslak’ta çekimleri yapılan dizinin setinde oyuncuların röportajları, hikaye ile ilgili bazı detaylar sunuyor… Engin Sezgin karakterine hayat veren Anıl İlter, karakterden kendisini ayıran özellikleri sıraladı.

Kriz anlarında ne yapacağını, bunu nasıl yöneteceğini bilmeyen Engin, ayrıca unutkan ve plansızlık onun ruhunda var… İşte böyle bir karakter ile Anıl İlter’i ayıran en önemli özellik ise disiplin… Anıl İlter, disiplinli birisi olduğunun altını çizdi.

Anıl İlter, sosyal medyadaki hatalı Sen Çal Kapımı imajı için düzeltirken, Kerem Bürsin işi batırdı! 8

Oyuncu, “Engin biraz daha ofisin sempatik yönü. Çok fazla Serkan’dan korkan kişi var, ama Engin biraz daha idare edilebilir birisi. Engin’in ofiste sevilmesinin nedeni de bu” diye konuştu.

Sosyal medya paylaşımlarında dizideki ekibin gayri ciddi göründüğünü ama bunun doğru olmadığını ifade eden Anıl İlter, özel hayatta ciddi, sert ve kontrollü bir ekip olduklarının altını çizdi. Tüm set ve oyuncular olarak disipline çok önem verdiklerini de vurgulayan oyuncu, dışarıdan farklı bir imaj var ise bunun doğru olmadığını anlattı.

İlter, “Disiplin, buna çok önem veriyoruz biz. Bütün set olarak, bütün oyuncu kadrosu olarak” diye konuştu.

Anıl İlter, sosyal medyadaki hatalı Sen Çal Kapımı imajı için düzeltirken, Kerem Bürsin işi batırdı! 9

Anıl İlter, bu sözleri söylediği sırada ise arkasından yanaşan Kerem Bürsin’in bakışı ve tavrı ise izleyenleri gülümsetti.

Sen Çal Kapımı setinde ciddiyetsizliğe yer olmadığının altını da çizen Anıl İlter, Kerem Bürsin’in kulağına üflemesiyle de kahkahayı bastı.

Yine muzip kişiliğini konuşturan, rahat tavırları ile dizinin farklı enerjisini yansıtan Bürsin, “Ne disiplini ya” diyerek de rol arkadaşına yine kahkaha attırdı.

Anıl İlter’in ciddi ciddi konuştuğu sırada, Kerem Bürsin’in arkasından yanaşıp da arkadaşının tavrını bir anda değiştiren hallerini aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Tabii bu anlar da kurgu muydu, yoksa gerçekten aniden mi gelişti, artık orası okuyucularımızın yorumunuza kalmış.