Ana sayfa Sosyal Medya Funda Eryiğit, Bir Başkadır dizisinde kime aşık oldu? İşte diziden çıkan gerçek aşk hikayesi!

Funda Eryiğit, Bir Başkadır dizisinde kime aşık oldu? İşte diziden çıkan gerçek aşk hikayesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’te yayınlanan ve 8 bölümlük Bir Başkadır dizisi, son dönemin en çok konuşulan yapımlarından birisi oldu. Hem hikayesi hem de oyunculuk performansları ile birçok yazarın da köşesinden değerlendirmeler yaptığı dizi, Türkiye’nin içinde bulunduğu sosyal durumu da yansıtması bakımından önemli mesajlar verdi.

Dizide Ruhiye karakterine hayat veren Funda Eryiğit de, hem Öykü Karayel, hem Fatih Artman gibi etkili performansıyla dikkatleri çekti. Dizi setinde başlayan yakınlaşmanın ise aşka dönüştüğü bugün ortaya çıktı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın tv100’deki haberine göre Funda Eryiğit ile dizinin senaristi ve yönetmeni Berkun Oya arasında sette başlayan yakınlaşmanın aşk ile sonuçlandığı iddia edildi.

Funda Eryiğit, Bir Başkadır dizisinde kime aşık oldu? İşte diziden çıkan gerçek aşk hikayesi! 8

Birbirlerinden farklı mekanlarda yaşayan, farklı hayat tarzları olan ancak benzer korkulara ve sorunlara sahip insan hikayelerinin anlatıldığı dizi, izleyicileri yaşadığı toplumda aslında herkesin birbiriyle aynı olduğunu sadece şartlarının farklılaştığı mesajını vermişti.

Funda Eryiğit de dizide gençlik döneminde tecavüze uğrayan ve daha sonra bunun travmasını yaşayan, en sonunda da bu travmadan kurtularak yeniden ailesine kendisini adayan Ruhiye karakterini başarıyla canlandırmıştı.

Berkun Oya, bu proje sayesinde daha geniş kitleler tarafından tanınma imkanı da elde etti.

Funda Eryiğit, Bir Başkadır dizisinde kime aşık oldu? İşte diziden çıkan gerçek aşk hikayesi! 9