Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Anne olması Demet Evgar’ın setlere geri dönüşüne engel değil!

Anne olması Demet Evgar’ın setlere geri dönüşüne engel değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son Alev Alev isimli dizide izlediğimiz Demet Evgar, anne olduktan sonra setlere bir süreliğine ara vermişti. 2022 yılının Ağustos ayında Mavi isimli kızını dünyaya getiren oyuncu, setlere daha ne kadar ara vereceği konusuyla ilgili sorularla karşılaştı.

Demet Evgar, setlere bir süreliğine ara verdiğini kabul etti ama bunun uzun sürmeyeceği müjdesini de verdi. Kızını büyütürken, işini yapabileceğini ve bu konuda bir sorun görmediğini ifade eden oyuncu, büyük laflar etmek istemiyor.

Demet Evgar, “Onunla beraber işime geri dönmek de çok heyecanlandırıyor beni. Muhtemelen o da tiyatroda, kuliste hep yanımda olacak. Ertelediğimiz bir proje vardı. Albüm projesi, o gelecek” açıklamasında bulundu.

Ünlü oyuncu bebeği Mavi için dadı tutmadığını ve kendilerinin bakımını gerçekleştirdiğini ifade etti.

Emre Karayel ile Demet Evgar’ın yıllar sonra yeniden bir araya gelerek skeç çekmesi, 1 Kadın 1 Erkek dizisinin yeniden ekrana dönme ihtimalini akla getirdi. Bu yönde iddialar da basında ve sosyal medyada yayınlanınca Demet Evgar’a konunun detayları soruldu.

Aynı zamanda Birleşmiş Milletler iyi niyet elçisi de olan oyuncu, bu skecin de bir sosyal sorumluluk adına çekildiğini anlattı. Evgar, “Onlarla ilgili sevgili Emre Karayel ile kamera karşısına geçtik. Partner şiddetine dikkat çekmek içindi” diye konuştu.

Dizinin tekrar başlamayacağını yineleyen oyuncu, hayranlarının verdiği desteğe de teşekkür ettiğini belirtti.