Ana sayfa Dizi Fragmanları Ateş Kuşları dizisinde Hande Soral, İlayda Alişan ve Görkem Sevindik sempatiklik saçıyor!

Ateş Kuşları dizisinde Hande Soral, İlayda Alişan ve Görkem Sevindik sempatiklik saçıyor!

tarafından ker_def

atv ekranlarında yeni sezonun heyecanla beklenen dizilerinden birisi de Ateş Kuşları… Kuruluş Osman dizisinin yapımcısı Bozdağ Film tarafından büyük titizlikle hazırlanan dizi, sokak çocuklarının hikayesini anlatacak. Dizinin etkileyici hikayesi, dramlarla dolu olduğu için de ekran başında hem mücadele azmini hem aile olman bilincini hem de acılarla dolu bir serüveni izleyeceksiniz.

Farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Bozdağ Film imzalı “Ateş Kuşları” dizisinin ikinci tanıtımı yayınlandı. Dizinin yeni fragmanı sıcak ve samimi dünyasıyla yeni dizinin dikkat çekmesini sağladı. Özellikle de sosyal medyada başrolde yer alan 3 oyuncunun sempatikliği çok konuşuldu. Hande Soral, İlayda Alişan ve Görkem Sevindik üçlüsünün çok iyi bir görüntü çizdiğini belirten dizi hayranları, Ateş Kuşları projesini heyecanla beklediklerini belirten yorumlar paylaştı.

Ateş Kuşları dizisinde Hande Soral, İlayda Alişan ve Görkem Sevindik sempatiklik saçıyor! 8

atv ekranının çok konuşulacak yeni yapımı Ateş Kuşları, yayınlandıktan kısa süre sonra sosyal medyada gündem olarak binlerce yorum ve yoğun övgü aldı. Etkileşimin yüksek olması dizi ekibinin de moralini yükseltecek bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

Yapımı Mehmet Bozdağ’a, proje tasarımı ve senaryosu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem’e ait; yönetmenliğini Benal Tairi’nin yaptığı ‘Ateş Kuşları’nın başrollerini İlayda Alişan, Hande Soral, Görkem Sevindik ve Burak Tozkoparan üstleniyorken dizi kadrosunda ayrıca Erdem Şanlı ve Emir Çubukçu gibi başarılı isimler yer alıyor.

Ateş Kuşları’nın tanıtımında, İlayda Alişan’ın canlandırdığı Gülayşe’nin fragmandaki sözleri de sosyal medyada büyük ilgi çekti.

“Bizimkiler beni çöpte bulmuşlar. Ya çöpe küflü ekmek atılır, çürümüş meyve atılır, yırtık pabuç atılır da, çocuk atılır mı be? Atılıyormuş demek… Bizimkiler almış çöpten beni. Mercan annem, Ali babam olmuş. Zıpkın’la Sabit de abilerim olmuşlar. Aile olmuşuz. Sokakta onlardan çalınan her şeyi bana vermiş bu aile. Sevgiyi, şefkati, en çok da güveni… Neşeleriyle sarıp demişler ki bana; ‘Korkma. Biz varız. Seni bırakmayız.’ Şimdi desenize bana, ben bu aileyi nasıl üzeyim? Nasıl bırakıp gideyim?”

Ateş Kuşları dizisinde Hande Soral, İlayda Alişan ve Görkem Sevindik sempatiklik saçıyor! 9

Gülayşe’nin bu sözleri sosyal medya kullanıcıları tarafından defalarca paylaşılırken duygu dolu sahneler ve oyunculuk performansları çok beğenildi.

Bu hikaye, kendilerine “Köksüzler” diyen beş sokak çocuğunun, çöplükte kırk günlük bir bebek bulmalarıyla başlayan ve “Köksüzler”den “Ateş Kuşları”na dönüşmelerini anlatan; zorluklarla, acılarla ve her şeye rağmen umutla dolu bir kadere karşı koyma öyküsüdür.

Ateş Kuşları, bize “aile olmak ne demek” diye soracak ve birbirine kan bağı ile değil, can bağı ile bağlı bir ailenin hayatta ve birlikte kalma savaşını umut dolu bir dille anlatacak.

Sezonun çok konuşulacak ve heyecanla beklenen ‘Ateş Kuşları’ dizisi çok yakında atv ekranlarında izleyiciyle buluşacak.