Ana sayfa Dizi Haberleri Annemizi Saklarken dizisi geliyor, Ece Yaşar başrolü kaptı!

Annemizi Saklarken dizisi geliyor, Ece Yaşar başrolü kaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ojo Pictures imzası taşıyan yeni bir dizinin hazırlıkları başladı… Sırma Yanık’ın hikayesini yazdığı dizinin ismi Annemizi Saklarken olarak belirlendi…

Barış Yöş’ün yönetmenliğini yapacağı dizi için titiz bir hazırlık süreci başladı… Dizinin oyuncu kadrosu için arayışlara girildi ve ilk olarak anlaşma yapılan isim ise Ece Yaşar oldu.

Çukur dizisinde Karaca karakteri ile öne çıkan Ece Yaşar ile anlaşma yapıldığını gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu. Başrolü kapan genç oyuncu, son dönemde sosyal medyanın en çok konuştuğu isimler arasında bulunuyor.

Çukur dizisindeki başarılı performansı ile göz dolduran Ece Yaşar, 1994 yılında Ankara’da dünyaya geldi. 2015 yılında Kara Sevda isimli dizideki Eda karakteri ile kariyerine başlayan oyuncu, asıl çıkışını ise Karaca rolüyle yapmıştı.

Sinema filmlerinde de tecrübe edinen oyuncu, en son Ölüm Zamanı isimli dijital dizide Nazlı karakterine hayat verdi. Ece Yaşar hayranları oyuncunun yeni bir dizide yer alacak olmasına çok sevindi.

Çukur dizisi döneminde Ece Yaşar bir ara sosyal medyada en çok konuşulan kadın oyuncu olmuştu. Hem yetenekleri hem de güzelliği ile göz dolduran oyuncu, yeni rolüyle merakla bekleniyor.

Annemizi Saklarken isimli yeni dizide 3 çocuğu bulunan Handan karakterinin hayata tutunma hikayesini izleyeceksiniz.