Ana sayfa Dizi Haberleri Annemizi Saklarken gibi bu sezon erken final yapan bir diziye daha çok yazık oldu!

Annemizi Saklarken gibi bu sezon erken final yapan bir diziye daha çok yazık oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi hayranlarının final yapmasına en çok üzüldüğü dizilerden birisi Annemizi Saklarken olmuştu. Hande Doğandemir ile Kutsi’nin başrollerinde yer aldığı dizide çok farkl bir hikaye kurgusu vardı ve Hande Doğandemir’in canlandırdığı Handan karakteri kalıpların dışında birisiydi. Çocukları ile hayatını sürdüren bir annenin, onların mutluluğu yerine kendi mutlulluğunu ve geleceğini seçmesi durumu izleyicilere de ilginç gelmişti.

Bugüne kadar ki genel kalıpların dışına çıkan hikaye kurgusu ile Annemizi Saklarken dizisi ilgi çekmesine rağmen yeterli reyting gelmediği için de erken final yapılması zorunlu hale gelmişti. Annemizi Saklarken gibi yine bu sezonun dikkat çeken dizilerinden olan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi de yine final yapan diziler arasına katılıyor.

Annemizi Saklarken gibi bu sezon erken final yapan bir diziye daha çok yazık oldu! 29

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin de 11. bölümü ile birlikte 15 Haziran Çarşamba günü final yapacağının duyurulması izleyicileri çok üzdü. İrem Helvacıoğlu, Selin Yeninci, Engin Öztürk ve Olgun Toker’in başrollerinde yer aldığı dizi de ilginç bir konuyu gündeme taşımıştı.

Bebek hasreti çeken iki kadının çekişmesi ve hayatlarındaki büyük trajedi ve tehlikenin en yakınında olduğu gerçeğini bir kez daha bu dizide görme fırsatı bulan izleyiciler, oyuncuların performansını da çok beğendi.

Annemizi Saklarken gibi bu sezon erken final yapan bir diziye daha çok yazık oldu! 30

Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki Saniye karakteri ile zaten bir dönem çok konuşulan Selin Yeninci, Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde ise bu sefer Meryem karakteri ile yine izleyenleri kendisine hayran bıraktı. İrem Helvacıoğlu da ilk başlarda olmasa da sonraki süreçte diziye ağırlığını koydu ve Defne karakteri de hatırlanacak roller arasına yazıldı.

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi gibi Annemizi Saklarken de iki farklı kadın dizisi olmasına rağmen ve kadın izleyicilerin ruhuna dokunmasına rağmen yine de ayakta kalamadı.