Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hande Doğandemir yıllarca yanlış burcu okudu, gerçeği sonradan fark etti!

Hande Doğandemir yıllarca yanlış burcu okudu, gerçeği sonradan fark etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Doğandemir, hayranlarının hakkında en çok merak ettiği ve google’da aradığı konular hakkında bilgi verdi. Youtube’da katıldığı programda kendisiyle ilgili hayranlarının merak ettiği bilgileri paylaştı. 22 Kasım 1985 doğumlu olduğunu belirten oyuncu, 36. yaşının içinde olduğunu ve yaşını sevdiğini ifade etti.

Hande Doğandemir’in burcunun da Yay olduğunu ama yıllarca kendisini Akrep burcu zannettiğini belirtti. Oyuncu, “Burcum Yay ama ben Akrep sanıyordum. Şöyle ki, 22 Kasım tam Akrep’in bitip, Yay’ın başladığı gün. Ben yıllarca kendimi Akrep sandım. Sonra anladım ki, saat farkıyla Yay burcuna geçiş yapmışım” diye konuştu.

22 Kasım’da doğanların doğum saatlerine bakarak kendilerini sorgulaması gerektiğini ifade eden oyuncu, saat farkına göre Akrep değil de Yay burcu olabileceklerini belirtti.

Hande Doğandemir, doğum haritasına baktırdığını ve ondan sonra da kendisi için her şeyin değiştiğini anlattı. Doğandemir, Yay burcunun özgürlüğüne düşkün, gezmeyi seven, yeni keşifleri sevdiğini ve kendisine uzak gelmediğini belirtti.

Hande Doğandemir yıllarca yanlış burcu okudu, gerçeği sonradan fark etti! 136

Gözlerinin kahverengi olduğunu belirten oyuncu, kilosu sorulduğunda ise bilmediğini ve tartılmak da istemediğini söyledi. 1.66 boyunda olduğunu da belirten oyuncu, Ankara doğumlu olduğunu ve ailesinin de Ankaralı olduğunu açıkladı.

Anne tarafının Çerkez olduğunu da anlatan oyuncunun bir başka kardeşi de yok. Saç boyasına dahi alerjisi olduğunu ve bu nedenle de saçlarının doğal rengini bozmadığını anlatan Hande Doğandemir, saçlarındaki beyazlarını da sevdiğini ama beyazlık artarsa doğal yollarla bir çözüm bulacağını belirtti.

Cilt bakımı noktasında dokunuşları olduğunu kabul eden oyuncu, “Estetiğim yok, olsaydı söylerdim. Niye bu mesele, saklanacak bir şey yok. Aynıyım” dedi.

Estetiğe hiç ihtiyaç duymadığını anlatan oyuncu, ileride vücudu deforme olursa estetik yaptırabileceğini söyledi.