Ana sayfa Sinema Son dizisinde umduğunu bulamayan Hande Doğandemir rotasını sinemaya çevirdi!

Son dizisinde umduğunu bulamayan Hande Doğandemir rotasını sinemaya çevirdi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başarılı oyuncu Hande Doğandemir en son Star TV’de yayınlanan Annemizi Saklarken isimli diziyle ekrana gelmişti. Ancak reyting savaşına yenik düşen dizinin ömrü kısa oldu. Son dizisinde hayal kırıklığı yaşayan Hande Doğandemir rotasını sinemaya çevirdi.

Hande Doğandemir, 2009 yılında setlere adımını Kahramanlar isimli diziyle atmıştı. Bugüne kadar Böyle Bitmesin, Leyla ile Mecnun, Güneşi Beklerken, Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Kırmızı Oda gibi dizilerde rol alan Doğandemir en son geçen yıl Annemizi Saklarken dizisiyle hayranlarının karşısına çıkmıştı.

Başarılı oyuncu başrolü Kutsi’yle paylaştığı bu dizide ezber bozan bir karakteri canlandırıyordu. Doğandemir’in canlandırdığı Handan isimli karakter, bugüne kadar gördüğümüz saçını çocukları için süpürge eden anne yerine zengin bir koca bulmak için elinden geleni yapan bir anne olarak izleyici karşısına çıktı. Dizinin konusu çok ilginçti ancak reyting savaşına yenik düşünce sekizinci bölümüyle ekrana veda etti.

Son dizisinde umduğunu bulamayan Hande Doğandemir rotasını sinemaya çevirdi! 7

Hande Doğandemir, Annemizi Saklarken’in şubatta sona ermesinden sonra herhangi bir projede yer almadı. Ancak nihayet yeniden setlere dönüş yaptı. Dizi dünyasında en son hayal kırıklığı yaşayan Hande Doğandemir bu kez bir sinema filminde rol alıyor. Başrolü de son zamanlarda Mahkum dizisinde canlandırdığı Barış Yesari karakteriyle müthiş bir oyunculuk sergileyen İsmail Hacıoğlu ile paylaşıyor.

49 isimli filmin çekimlerine başlandı bile. DAEŞ terör örgütünün Musul’daki Türkiye Başkonsolosluğu’nu ele geçirmesi sürecini anlatan 49 isimli film yakın tarihe de ışık tutacak. Film, Milli İstihbarat Teşkilatı’nın 49 rehineyi teröristlerin elinden kurtarmasının arka planını izleyiciye gösterecek.

Hakan İnan’ın yönetmenliğini üstlendiği filmin çekimleri Hatay’da gerçekleştiriliyor. Filmin ne zaman vizyona gireceği açıklanmadı ancak Hande Doğandemir ve İsmail Hacıoğlu’nun nasıl bir partner olacağı çok merak ediliyor.