Ana sayfa Dizi Haberleri Hatice Aslan, son 30 yıla iddialı dizilerle adeta damgasını vurdu!

Hatice Aslan, son 30 yıla iddialı dizilerle adeta damgasını vurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1962 yılında Sivas’ta dünyaya gelen Hatice Aslan, oyunculuk yolculuğunda birbirinde önemli projelerle önemli bir kariyer elde etti. Geniş bir hayran kitlesi bulunan oyuncu hem sinemada hem dizilerde rol almakla kalmıyor, tiyatro sahnesinde de yer alarak hayranlarına yeteneklerini bu mecrada da sergiliyor.

Üst üste dizilerde yer alan, dijital projelerden gelen teklifleri de kabul eden Hatice Aslan, sinema filmlerinde de iyi roller olduğu zaman kaçırmamaya özen gösteriyor. Oyunculuğu çok sevdiğini ve farklı alanlarda yer alarak devam ettiğini belirten Hatice Aslan, televizyon dizilerinde yer almadığı zaman bir şeyler yapmadığı düşüncesinin oluşmasını ise yadırgadığını ifade etti.

Hatice Aslan, uzun yıllardır televizyon dizileriyle ekranda olduğu için hayranları bu sezon bir projesi olup olmadığını çok merak ediyor. Oyuncu, “Tiyatro var, oyun var” derken, dizilerde yer almanın da işinin bir parçası olduğunu ifade etti. Hatice Aslan, “Daima, işim bu zaten. Seviyorum yaptığım işi. Zaten çalışıyorum. Dijital kanallar olduğu için ana akım medyada görünmediğim zaman çalışmıyorum zannediyorlar. Ancak çalışmaya devam ediyorum” şeklinde konuştu.

Hatice Aslan, son 30 yıla iddialı dizilerle adeta damgasını vurdu! 8

Son yıllara şöyle bir bakıldığı zaman Hatice Aslan’ın televizyon dizilerinde sıklıkla yer aldığını görebilirsiniz. 1993 yılında Ferhunde Hanımlar isimli diziyle ekranlarda izleyicilerin karşısına çıkan usta oyuncu, uzun süren bu dizide tam 7 yıl Necla karakterini canlandırmıştı.

En Son Babalar Duyar isimli unutulmaz dizide de izleyici karşısına çıkan oyuncu, 200’li yılların başlarından itibaren de birbirinden farklı karakterlerle çok farklı dizi projelerinde bulundu.

2010 ile 2014 yılları arasında devam eden Lale Devri dizisinde Zümrüt karakterinde izlediğimiz oyuncu, sonraki yıllarda da mutlaka bir diziyle ekranda bulundu. Bu süreçte; Ayrılsak da Beraberiz, Mayıs Kraliçesi, İçimdeki Fırtına, Adı Zehra, Bir Deli Rüzgar, Kuzgun, Alef, Zümrüdüanka, Cam Tavanlar, Hamlet, Modern Kadın ve son olarak da Annemizi Saklarken isimli dizi projelerinde Hatice Aslan çok farklı karakterleri canlandırdı.

Hatice Aslan, son 30 yıla iddialı dizilerle adeta damgasını vurdu! 9

Alef, Modern Kadın ile Hamlet dijital diziler olurken, diğerlerinin tamamı televizyon projeleriydi. Ayrıca sinemada da son dönemde farklı rollerde bulunan oyuncu; Cinayet Süsü, Bayi Toplantısı, Anadolu Leoparı, Benim Kocam Yapmaz, Kurak Günler, Annesinin Kuzusu gibi sinema filmlerini de son 3 yıla sığdırmayı başardı.