Ana sayfa Dizi Haberleri Kokoş Handan’dan sonra Hande Doğandemir yeni dizisinde yine bomba gibi bir geri dönüş yapacak!

Kokoş Handan’dan sonra Hande Doğandemir yeni dizisinde yine bomba gibi bir geri dönüş yapacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hande Doğandemir, uzun yıllardır setlerde yer alan ve her projesiyle de kendisini geliştirmeyi sürdüren oyuncuların başında geliyor. Birbirinden farklı karakterleri canlandırarak yeni deneyimler yaşamayı seven Hande Doğandemir, 2022-2023 sezonunda da yine çok farklı bir karakter ile hayranlarının karşısında olacak.

Show TV’nin heyecanla beklenen doktor dizisi Yeni İstanbul için hazırlıklar devam ederken, oyuncu kadrosu da netleşmeye başladı. Ulaş Tuna Astepe, Hazar Ergüçlü, Tansel Öngel gibi oyuncuların isimleri daha önceden netleşmişti. Hande Doğandemir’in de bu kadroya katıldığı haberleri basına yansıdı. Yeni dizisini seçen ve bir doktor karakteri ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan oyuncu, yine bambaşka bir sürecin içine girdi.

Farklı karakterler ile deneyimlerini artırma stratejisine Yeni İstanbul dizisinden gelen teklifi de kabul ederek devam eden Hande Doğandemir, en son Star TV ekranında yayınlanan Annemizi Saklarken isimli dizide başroldeydi.

Kokoş Handan'dan sonra Hande Doğandemir yeni dizisinde yine bomba gibi bir geri dönüş yapacak! 9

Kokoş olarak tarif ettiği Handan karakterinde başarıyla izlediğimiz oyuncu, “Bir önceki dizimde enteresan bir karakteri canlandırıyordum. Handan diye acayip kokoş bir tipti” diyerek bu karakterin kariyerinde önemli bir yerinin olduğunu ifade etti.

Handan karakterinden oyuncuya kalan şey ise uzun tırnaklar oldu. Handan karakteri için tırnaklarını uzatan oyuncu, dizi bittikten sonra da tırnaklarını kesmedi.

Kokoş Handan'dan sonra Hande Doğandemir yeni dizisinde yine bomba gibi bir geri dönüş yapacak! 10

Yeni İstanbul isimli yeni doktor dizisinde Derin karakterini canlandıracağı ortaya çıkan Hande Doğandemir, oyunculuk kariyerinde yeni ve önemli bir deneyim daha yaşayacak.

Acil Tıp Uzmanlarının ne kadar yoğun çalıştıkları ve insan hayatını kurtarmak için ne kadar büyük bir stres içinde olduklarını bilmeyen yok. İşte Hande Doğandemir yeni dizisinde bir acil tıp uzmanının yaşadıklarını milyonlara göstermek için çaba sergileyecek.

Sağlık çalışanlarına yönelik olarak bir türlü bitmeyen şiddetin devam ettiği ülkemizde, insan hayatını kurtarmak için verilen büyük mücadelede doktorların ne büyük zorluklar içinde oldukları da Yeni İstanbul dizisine yansıyacaktır.

İşte bu noktada Hande Doğandemir’in canlandıracağı Acil Tıp Uzmanı Derin karakteri de perde arkasında yaşanan büyük mücadelenin ve özverinin bir sonucu olarak izleyen milyonlarca kişiyi etkileyecek.

Kokoş Handan'dan sonra Hande Doğandemir yeni dizisinde yine bomba gibi bir geri dönüş yapacak! 11

Böyle önemli bir rolle yeniden ekranlara dönecek olan Hande Doğandemir, yeni sezonda da en çok konuşulacak kadın oyunculardan birisi olacak gibi gözüküyor.

Çocukluğunda yaşadığı travmalar ile de mücadele eden Derin karakteri, hikayenin en etkili ve izleyicileri derinden yaralayacak isimlerinden birisi olacak.

Hande Doğandemir’in de bu yeni rolünde hem yeni deneyimler yaşaması hem de ekran başındaki izleyicileri duygusal anlamda çok farklı noktalara sürüklemesi bekleniyor.