Ana sayfa Sosyal Medya Annemizi Saklarken dizisinin Hande Doğandemir’de bıraktığı bir iz var!

Annemizi Saklarken dizisinin Hande Doğandemir’de bıraktığı bir iz var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Doğandemir, en son geride bıraktığımız sezon Annemizi Saklarken isimli Star TV dizisinde başrolde yer aldı. Handan isimli karakteri canlandıran oyuncu, çok başarılı bir performans ortaya koydu. Çocuklarını düşünen annelerin tersine, kendi hayatını düşünen ve çocuklarının neler yaşadığını çok da önemsemeyen bir kadın karakteri, televizyon ekranında sıra dışı olarak tarif edilmişti.

Annemizi Saklarken dizisi düşük reytingleri nedeniyle erken final yaptı ama Hande Doğandemir’in hem performansı hem de Handan karakterinin sıra dışı halleri akıllara yazıldı. Oyuncu için de bu diziden sonra önemli bir değişim yaşandı.

Dizide canlandırdığı karakteri kokoş olarak tarif eden Hande Doğandemir, tırnaklarının uzunluğu ile de dikkat çekti bu durumun dizideki karakterden kendisine kaldığını ifade etti.

Annemizi Saklarken dizisinin Hande Doğandemir'de bıraktığı bir iz var! 7

Hande Doğandemir, “Bir önceki dizimde enteresan bir karakteri canlandırıyordum. Handan diye acayip kokoş bir tipti. Orada tırnaklarım uzun ve taşlarla, pırlantalarla gezdim tırnaklarımda… Tabii o kadar değil ama seviyorum ben de” şeklinde konuştu.

Katıldığı youtube sohbet programında yönetmen Cem Talu’nun sorularını yanıtlayan oyuncu, kullandığı parfüm konusunda ise o gün nasıl hissediyor ise ona göre bir parfüm tercihi yaptığını ifade etti.

2021 yılının Nisan ayında koronavirüs geçirdiğini anlatan Hande Doğandemir, o zaman çok ağır bir süreç yaşadığını belirtti. Kuzeni ile beraber kaldıkları sırada koronavirüse yakalandığını anlatan oyuncu, ilk olarak tat ve koku duygularının gittiğini ve eklem ağrıları hissettiğini belirtti. Oyuncu Datça’da yaşadığı o günleri de hiç unutamayacağını söyledi.