Ana sayfa Dizi Fragmanları Annemizi Saklarken dizisinde Handan’ın sırları ortaya mı çıkıyor?

Annemizi Saklarken dizisinde Handan’ın sırları ortaya mı çıkıyor?

tarafından kadir kadir
Annemi saklarken dizisinde Handan'ın sırları ortaya mı çıkıyor?

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlginç konusuyla son haftalarda seyircinin dikkatini çekmeyi başaran Star TV’nin Annemi Saklarken dizisi, yeni bölümünde de tansiyon yükseltmeye devam edecek gibi gözüküyor.

6. bölümde Handan ile Dündar’ın üzerindeki baskılar artmış, bir de buna “Dündar’dan hamile kalmış bir kadın!” konusu açılmıştı. Herkesin bu kişiyi Handan sanması işleri iyice karıştırdı. Ela ise annesinin ne gizlediğini çözmek için çalışmalarını sürdürmekte. Gençlerin her adımı, Handan’ı foyasının ortaya çıkacağı güne yaklaştırıyor.

Hande Doğandemir, Kutsi ve Yeşim Ceren Bozoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin 19 Ocak Çarşamba günü yayınlanacak yeni bölüm tanıtımında ise Handan, Dündar’ın karşısında adeta ne diyeceğini bilemez. Selin, Handan’ın kulağına bana bırak derken, Bora Handan’ı araştırmıştır. Dündar ise Handan’a çocukların kim olduğunu sorar.

Ojo Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği Annemizi Saklarken’in yönetmen koltuğunda Barış Yöş bulunuyor. Hayalperest bir annenin hikayesini anlatan dizinin öykü ve senaryo ise Sırma Yanık’a ait. Dizide Handan’ı Hande Doğandemir, Dündar’ı ise Kutsi canlandırıyor.

Annemi Saklarken dizisinde sırlar bitmiyor

Henüz çocuk sayılacak yaşta ilk bebeğini kucağına alan Handan’ın Dündar ve ailesiyle tanıştıktan sonra değişen hayatı dizide konu alınıyor. Bugüne kadar hep iyi kalpli, naif karakterlerle karşımıza çıkan Kutsi, Annemizi Saklarken dizisinde canlandırdığı Dündar karakteriyle psikopat bir adamı canlandırıyor.