Ana sayfa Sosyal Medya İşte Masumlar Apartmanı’nın Gülben’i Merve Dizdar’ın gerçek annesi

İşte Masumlar Apartmanı’nın Gülben’i Merve Dizdar’ın gerçek annesi

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Tiyatro kökenli bir oyuncu olan Merve Dizdar, Masumlar Apartmanı dizisinde oynayana kadar, bu kadar büyük kitleler tarafından tanınmıyordu. Oyuncu, daha önce pek çok farklı yapımda rol almış olsa da asıl çıkışını Masumlar Apartmanı ile yaptı.

Aslında kariyerinde önemli bir yer tutan Gupse Özay’ın filmi ‘Eltiler’i de yabana atmamak lazım! O filmle de Dizdar, büyük bir hayran kitlesi edinmişti. Aynı zamanda Serenay Sarıkaya’nın başrolünde oynadığı Alice Müzikali de son dönemde isminin konuşulduğu bir proje oldu.

1986 İzmir doğumlu olan oyuncu, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümünden mezun olduktan sonra, Kadir Has Üniversitesinde ileri oyunculuk programında yüksek lisans yapmıştı ve Semaver Kumpanya’nın ardından Craft Tiyatroda sahneye çıkmaya devam ediyor.

İşte Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar'ın gerçek annesi 8

İlk olarak 2010 yılında Kavak Yelleri dizisiyle ekrana gelen oyuncu, İnsanlar Alemi, Doksanlar, Beş Kardeş, Kırgın Çiçekler, Kertenkele, Yüz Yüze dizilerinin ardından, Vatanım Sensin ile daha çok ön plana çıktı.

Sonrasında Mucize Doktor dizisinde bir kaç bölüm yer alan Merve Dizdar, en büyük atılımını ise Masumlar Apartmanı’ndaki Gülben rolü ile yaptı. İzleyicinin büyük bir beğeni ile izlediği Merve Dizdar, bu dizi ile daha da popüler oldu.

Oyuncunun sosyal medyası da ilgiyle takip ediliyor. Merve Dizdar’ın en son paylaşımlarından birisi de annesi ile oldu. Oyuncu, annesi Yıldız Dizdar ile bir çay bahçesinde verdiği pozla dikkatleri çekti.

İşte anne kızın fotoğrafları…

İşte Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar'ın gerçek annesi 9