Ana sayfa Sosyal Medya Annemizi Saklarken dizisinin yıldızı Hande Doğandemir karavan pozuyla göz doldurdu!..

Annemizi Saklarken dizisinin yıldızı Hande Doğandemir karavan pozuyla göz doldurdu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’de yayınlanan Annemizi Saklarken adlı diziyle ekranlara hızlı bir giriş yapan oyuncu Hande Doğandemir performansıyla büyük beğeni topluyor.

Dram türündeki yapımın ilginç bir konusu var. Hande Doğandemir de dizide, bugüne kadar canlandırdığı rollerden çok farklı bir karaktere hayat veriyor. Annemizi Saklarken’de Kutsi ile baş rolü paylaşan oyuncu, 3 çocuk sahibi ‘Handan’ karakteriyle ilgi çekti.

Oyuncunun canlandırdığı karakter, radikal bir anne; Handan, özverili bir anne değil. Çocuk denebilecek kadar küçük bir yaşta anne olan Handan gençliğini doya doya yaşayamamış, çocuklarıyla büyümek zorunda kalmış, çocuklarının geleceklerini değil, kendi yaşayamadığı hayatı yaşamanın derdine düşen bir karakter.

Oyunculuğuyla göz dolduran Hande Doğandemir, instagramdan paylaştığı karavan pozuyla da göz doldurdu. Dizinin dün akşam yayınlanan bölümünü beklerken poz veren oyuncunun pozu hayranlarından pek çok yorum aldı.

Annemizi Saklarken dizisinin yıldızı Hande Doğandemir karavan pozuyla göz doldurdu!.. 8

Hande Doğandemir’in takipçileri, Annemizi Saklarken dizisindeki ‘Handan’ karakterinin oyuncunun kariyeri açısından doğru bir seçim olduğu konusunda hem fikir.

Performansının çok iyi olduğu konusunda birleşen hayranları, Hande Doğandemir’in karavan pozuna övgü dolu yorumlarda bulundular.

Annemizi Saklarken dizisinin yıldızı Hande Doğandemir karavan pozuyla göz doldurdu!.. 9

Bazı takipçileri ise oyuncudan dizideki partneri Kutsi ile fotoğraf paylaşmasını da istedi. Annemizi Saklarken, Kutsi ve Hande Doğandemir’in başarılı performanslarının da etkisiyle reytinglerini her hafta artırarak ekran yolculuğuna devam ediyor.

Ocak ayının ilk iki haftasında tüm diziler ara verirken ekranda yer almaya devam ederek doğru bir taktik izleyen dizi, 12 Ocak Çarşamba akşamı yayınlanan altıncı bölümüyle çok iyi bir çıkış sergiledi.

Bu durum en çok da Hande Doğandemir hayranları memnun etti. Oyuncunun başarılı performansının reyting ile taçlanması güzel bir jest oldu. İzleyicilerin farklı hikayesi ve güçlü oyunculukları ile Annemizi Saklarken’in devam etmesini istediği biliniyor.