Ana sayfa Dizi Haberleri Annemizi Saklarken küllerinden yeniden doğdu, reytingler bir harika!

Annemizi Saklarken küllerinden yeniden doğdu, reytingler bir harika!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında yeni başlayan Annemizi Saklarken dizisinin çok etkili bir hikayesi ve güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip olmasına rağmen neden düşük reytingler aldığı sorusu çok soruldu…

Hande Doğandemir, Kutsi ve Yeşim Ceren Bozoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin son iki haftadır elde ettiği dikkat çeken reyting yükselişin, dizinin küllerinden yeniden doğduğuna işaret ediyor.

İlk 4 bölümü ile çok kötü bir reyting performansı ortaya koyan Annemizi Saklarken dizisi neredeyse yayından kaldırılacak diziler arasına katılacaktı… Star TV’nin son bir umut olarak Ocak ayının ilk iki haftasında rakip dizilerin olmadığı bir ortamda yeni bölümleri yayınlaması dizinin bir potansiyelinin olduğunu ortaya çıkarttı.

Beşinci bölümü ile ilk dört bölüme göre önceki hafta çok iyi reytingler alan Annemizi Saklarken dizisinin altıncı bölümü ise adeta büyük bir sıçrama yaptı. 2021 yılının son döneminde yayınlanmaya başlanan dizinin, 2022 yılındaki performansı izleyici sayısını neredeyse ikiye katladığına işaret ediyor.

Annemizi Saklarken küllerinden yeniden doğdu, reytingler bir harika! 7

Bir annenin çocuklarının geleceğini ve hayatını değil de kendi yaşayamadığı hayatı düşünerek zengin koca avına çıkması gibi bir hikayesi bulunan dizinin, farklı konusu ile çok dikkat çekmesi bekleniyordu.

İlk 4 bölümde gerçekleşmeyen bu ilgi son 2 bölümde gerçekleşti. Annemizi Saklarken’in altıncı bölümü tüm izleyici gruplarında ilk 10 içinde yer aldı. Aynı zamanda tüm kategorilerde ortalamanın bir hayli üzerine çıkan reytingleri ile umut veren dizi, AB’de günü üçüncü bitirerek de önemli bir çıkış sergiledi.

Tüm kişilerde dokuzuncu olan dizinin ABC1 grubunda ise yedincilik elde etmesi önemli bir sıçrama olarak gözüküyor. Annemizi Saklarken bugüne kadar ki en iyi reytinglerini aldı ve rakip diziler yokken iyi bir atak yaparak yeni izleyiciler kazandı.

Bu çıkış trendinin gelecek hafta da devam etmesi durumunda dizinin Star TV’den büyük bir değer görmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Hande Doğandemir’in de Handan karakterinde muhteşem bir performans sergilediğini belirtmek lazım.