Ana sayfa Sosyal Medya Hande Doğandemir’in muhteşem performansı değerini bulmaya başladı!

Hande Doğandemir’in muhteşem performansı değerini bulmaya başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hande Doğandemir, Annemizi Saklarken isimli dram dizisiyle yeniden ekranlara dönüş yaptı. Star TV’nin hikayesi ile herkesi şaşırtan yeni sezon dizisinde Hande Doğandemir adeat oyunculuk resitali sergiliyor.

Handan karakterini canlandıran oyuncu, 3 çocuk sahibi bir annenin, kendi hayatı ve hayalleri çerçevesinde çıktığı yolda neler yapabileceğini resmediyor… Handan, çocuklarının geleceklerini değil, kendi yaşayamadığı hayatı yaşamanın derdine düşüyor. Her şeyi karşısına alan ve zengin koca avına çıkan Handan, Dündar’ın karanlık dünyasının mezesi oluyor…

Hande Doğandemir muhteşem bir oyunculuk sergilerken, ekran başındaki hayranları da başarısının karşılığında elde edilen düşük reytinglere çok üzülmüştü. İlk 4 bölümü ile neredeyse finale giden bir dizi havasına dönüşen Annemizi Saklarken, Ocak ayının ilk iki haftasında tüm diziler ara verirken, ekranda yer almaya devam etti.

Hande Doğandemir'in muhteşem performansı değerini bulmaya başladı! 7

Dizinin beşinci bölümünde yaşanan bir miktar reyting çıkışı, altıncı bölümde adeta bir sıçrama yaşadı… 2021 yılında elde ettiği ortalama reytinglerin, iki katını 12 Ocak Çarşamba akşamı yayınlanan altıncı bölüm ile sağlayan Annemizi Saklarken, çok iyi bir çıkış sergiledi.

En çok da Hande Doğandemir hayranları memnun. Oyuncunun başarılı performansının reyting ile taçlanması güzel bir jest oldu. İzleyicilerin farklı hikayesi ve güçlü oyunculukları ile Annemizi Saklarken’in devam etmesini istediği biliniyor.

Bu reyting seviyeleri şayet korunabilir ise dizinin geleceğinin de iyi olacağını söylemek gerekiyor. Tabii ki bir karar verebilmek için gelecek hafta Sadakatsiz ve Kuruluş Osman’ın da yeni bölümlerinin yayınlanacağı 19 Ocak Çarşamba günü elde edilecek reytinglere bakmak gerekiyor.