Ana sayfa Dizi Haberleri Annemizi Saklarken’in ani finali büyük tepkiye yol açtı! İzleyiciye göre karar büyük haksızlık!

Annemizi Saklarken’in ani finali büyük tepkiye yol açtı! İzleyiciye göre karar büyük haksızlık!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Star TV’de kısa süre önce ekrana gelmeye başlayan Annemizi Saklarken dizisinin final kararı gündeme bomba gibi düştü. Dizinin sekizinci bölümüyle final yapacağı açıklandı. Sosyal medyadaki paylaşımlarda bu ani final kararının dizinin ekibine ve izleyicilere haksızlık olduğuna dikkat çekildi.

Başrollerinde Hande Doğandemir ve Kutsi’nin yer aldığı dizi aslında hem hikayesi hem de karakterleriyle çok dikkat çekiciydi. Mesela bugüne kadar hep naif ve iyi kalpli karakterlerde izlediğimiz Kutsi bu kez psikopat bir adamı canlandırıyordu.

Annemizi Saklarken çok farklı bir işti. Klişeden uzak hikayesi dizinin izleyicileri tarafından büyük beğeni almıştı. Ancak başarılı oyunculuk ve farklı hikaye maalesef yeterli olmadı ve Annemizi Saklarken dizisinin finaline karar verildi.

Annemizi Saklarken’in ani finali büyük tepkiye yol açtı! İzleyiciye göre karar büyük haksızlık! 25

19 Ocak Çarşamba akşamı Annemizi Saklarken 7. yeni bölümü ile ekrana geldi ve ne yazık ki, reytingler yine ilk dönemki gibi çok düşük gerçekleşti. Ve en sonunda dizinin sekizinci bölümde final yapmasına karar verildi.

Bu ani final kararı izleyiciyi çok kızdırdı. Hikaye daha doğru dürüst anlaşılmadan verilen final kararının çok erken olduğuna dikkat çeken izleyiciler Annemizi Saklarken’in hiç olmasa 13’üncü bölümde final yapması için sosyal medyada paylaşımlar yapmaya başladı.

Bir izleyici karardan dolayı ne kadar üzgün olduğunu şu sözlerle dile getirdi: “AnnemiziSaklarken için çok çok üzgünüm. Klişeden uzak farklı ve çok güzel bir hikayeydi. Alelacele 8. Bölümde bitirmek izleyiciye saygısızlık. Hikaye toparlanamayacak ucu açık havada bir finalle bitecek. Yazık oldu. Handan’ın Dündar karşısında neler yapabileceğini merak ediyordum.”

Annemizi Saklarken’in ani finali büyük tepkiye yol açtı! İzleyiciye göre karar büyük haksızlık! 26

Bir başka izleyici de kararın çok erken olduğuna dikkat çekti ve “AnnemiziSaklarken’in final kararı çok erken oldu kesinlikle. Tamam çok büyük oranlar almıyor ama en azından 10.bölüme tamamlanıp hikaye sonlandırılsaydı. Hayırlısı olsun diyelim. Tüm ekibin emeklerine sağlık. Yeni projelerde görüşmek üzere.”

Annemizi Saklarken’in ani finali büyük tepkiye yol açtı! İzleyiciye göre karar büyük haksızlık! 27

Bir başka izleyici ise tepkilerini şu sözlerle dile getirdi: “AnnemiziSaklarken en azından 13 bölüme kadar devam etmeli! Bu oranlar ile bir çok diziyi devam ettirdi Star TV. Hikayesini tamamlamadan, yarım bir şekilde biz seyircilere haksızlık…”

Annemizi Saklarken’in ani finali büyük tepkiye yol açtı! İzleyiciye göre karar büyük haksızlık! 28