Ana sayfa Dizi Haberleri Annemizi Saklarken’in başlangıç hataları hak etmediği final kararına neden oldu!

Annemizi Saklarken’in başlangıç hataları hak etmediği final kararına neden oldu!

tarafından ker_def
Annemizi saklarken final

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında çarşamba akşamları yayınlanan Annemizi Saklarken dizisinin toplam 7 bölümü yayınlandı. Bu hafta ertelenen 8. ve final bölümü ise 2 Şubat Çarşamba akşamı ekrana gelecek. Hande Doğandemir ve Kutsi’nin başrollerinde yer aldığı dizinin farklı konusu ve başarılı oyunculuk performanslarına rağmen ayakta kalamaması birçok izleyiciyi üzdü.

Özellikle Hande Doğandemir’in çok başarılı bir Handan karkateri ile öne çıktığını ve rolünün hakkını verdiğini belirtmek gerekiyor. Dizinin final yapmasının altında izleyicilerin yeterince ilgisini çekmemesi yatıyor. Her ne kadar 5. bölümde rakip diziler olmayınca elde edilen ortalamanın üzerindeki reytinglerin, devam etmeyeceği anlaşılınca Star TV konuyu uzatmak istemedi.

Finali 1 hafta ertelenen Annemizi Saklarken’in bu noktaya gelmesinde en önemli hatalardan birisi de ilk bölümlerdeki hatalardı.. İzleyiciyi ilk 3 bölümde kendine çekemeyen dizideki bu hataları Milliyet Blog yazarlarından Anibal Güleroğlu değerlendirdi.

Annemizi Saklarken'in başlangıç hataları hak etmediği final kararına neden oldu! 2

Anibal Güleroğlu’na göre dizi finali hak etmedi ama en büyük hata da en başta yapıldı. Peki neydi bu hatalar? Anibal Güleroğlu şöyle yazdı:

“Kuşkusuz dizinin hak etmediği halde finale sürüklenmesindeki en önemli gerçek, başlangıç performansı yani reyting kaygısından doğan ilk bölüm hatalarıydı! Nitekim ilk iki bölümde gelen düşük reytinglerin ardından ‘‘Annemizi Saklarken’e ne olduysa kendi başlangıç hatalarından oldu’’ vurgusunu yapıp bu konuyu detaylandırmış… Nihayetinde başlangıçtaki mantıksızlık ve abartılar sayesinde tehlikeli sularda gezildiğini belirtmiştim.

Çok geçmeden korkulan gerçekleşti. Kendi kendini çelmelediğini ilk etaptan belirttiğim dizi ne acıdır ki, başlangıç hatalarının ceremesini ağır ödedi. Kendini sıkılmadan izlettirebilecek pek çok olumlu özelliğe sahip olduğu gerçeğine rağmen tehlikeli sulardan kurtulamayıp reyting girdabında boğuldu gitti.

İlk bölümünü, içeriğin hakkını vermekten ziyade, reytinge odaklanarak yaratıp gerilimli bir öykünün başlangıcını komediye çeviren ‘Annemizi Saklarken’ gerek hataları gerekse fark doğuran unsurlarıyla dikkate alınması gereken bir örnek olarak dizi tarihindeki yerini aldı. Yazık oldu.”