Ana sayfa Sosyal Medya Annenin Sırrıdır Çocuk, resmen Selin Yeninci sayesinde reyting arttırdı!

Annenin Sırrıdır Çocuk, resmen Selin Yeninci sayesinde reyting arttırdı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV8’in yeni ve iddialı dizisi Annenin Sırrıdır Çocuk, izleyenleri çok şaşırtan bir hikaye ile ekrana geliyor. Dizinin bu hafta 3. bölümü yayınlandı. İrem Helvacıoğlu, Engin Öztürk, Selin Yeninci ve Olgun Toker’in başrollerinde oynadıkları dizi, Çarşamba akşamları ekrana geliyor.

Dizi hikayesi ve oyuncularıyla iddialı bir yapım. Ancak ilk bölümde beklenen ilgiyi alamadı ve kanal için de hayal kırıklığı yaşatan reytinglerle üzdü. İkinci bölüm için umutlar yüksekti. Zira dizi sosyal medyada özellikle Selin Yeninci’nin oyunculuğu ile konuşulmaya başlandı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde oynadığı Saniye karakteri ile ünlü olan Selin Yeninci, adeta oyunculuğunu konuşturuyor Annenin Sırrıdır Çocuk’ta… Bu kez Saniye’den çok başka bir karaktere hayat veriyor Yeninci. Mimikleri, vücut diliyle o kadar çok şey anlatıyor ki izleyici, Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde en çok onun sahnelerinden etkileniyor.

İkinci bölümle birlikte daha da çok konuşulmaya başlanan Selin Yeninci’nin oyunculuğu ile dizi de ön plana çıkmaya başladı. Biraz reytinglerini yükselttiği gözlenen dizi, bu hafta ekrana gelen 3. bölümüyle 3 bandında reytingler alarak Total kategorisinde 5. sıraya yerleşmeyi başardı. Bir hafta önce 15. sırada yer alırken, hızlı bir sıçrayış yaşandı.

Annenin Sırrıdır Çocuk’un iki hafta sonrasında bu denli bir sıçrama yaşaması herkes için hem şaşırtıcı hem de sevindirici bir durum oldu. Zira, büyük emeklerle çekilen dizi, hakettiği ilgiyi sonunda bulmaya başladı. Bunda Selin Yeninci’nin oyunculuğunun sosyal medyada çok konuşulması ve etkileyici sahnelerin ön plana çıkmasının payının çok büyük olduğunu da kimse yadsıyamaz…

Annenin Sırrıdır Çocuk, resmen Selin Yeninci sayesinde reyting arttırdı! 9

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi, 3. bölümüyle AB’de 9. ve ABC1’de de 5. sırada yer aldı bu hafta. Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin ikinci bölümü, tüm kişilerde on beşinci, AB’de on üçüncü ve ABC1’de de dokuzuncu sırada yer almıştı. Giderek yükselen ve son hafta adeta sıçrama yaşayan dizi, izleyicinin dikkatini çekmeyi başardı.

Dizide diğer oyuncuların rollerini de es geçmemek gerek tabii ki… İrem Helvacıoğlu, Defne rolüyle beğeni toplarken, Engin Öztürk de Doğduğun Ev Kaderindir dizisinden sonra bambaşka bir rolle Annenin Sırrıdır Çocuk’ta başarılı bir oyunculuk sergilemekte.

Annenin Sırrıdır Çocuk, resmen Selin Yeninci sayesinde reyting arttırdı! 10

Selin Yeninci, dizinin en vurucu karakterine hayat veriyor. Çocukken yaşadığı tecavüz vakası sonucu hamile kalan ve doğum yaptıktan sonra evde müdahale nedeniyle bir daha çocuk sahibi olamayacağı anlaşılan Meryem isimli bir karakteri oynuyor. Bu zor rolün altından ustalıkla kalkan oyuncu, İrem Helvacıoğlu’nun oynadığı Defne’nin yanında çalışan ve korkunç bir plan yaparak onunla aynı dönemde kendisini de hamile gibi göstererek bebeğini çalıyor.

Annenin Sırrıdır Çocuk, resmen Selin Yeninci sayesinde reyting arttırdı! 11

SelinYeninci’ye sosyal medyada övgü dolu paylaşımlar geliyor. Adeta rolünü yaşadığı söylenilen oyuncu, doğal halleri, abartısız ve gerçekçi oyunculuğu ile beğeni toplamakta…