Ana sayfa Sosyal Medya Alperen Duymaz’ı özleyenlere müjde! Yeni dizisi bu kez televizyonda!

Alperen Duymaz’ı özleyenlere müjde! Yeni dizisi bu kez televizyonda!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alperen Duymaz, son yılların adeta aranan aktörlerinden birisi haline geldi! Genç kuşağın başarılı jönlerinden birisi olan Alperen Duymaz, Son Yaz dizisinde oynadığı Akgün karakterinden sonra hayranları tarafından ekrana dönüşü heyecanla beklenen bir isim.

Son Yaz’daki Akgün’ü o kadar iyi oynadı ki hala izleyicinin aklında bu şekilde yer almakta. Alperen Duymaz, Fox TV’nin ani bir kararla bitirdiği dizinin ardından BeinConnect için çekilen Erkek Severse isimli dizide rol almaştı.

Hayranları oyuncuyu bir televizyon dizisinde görmek isterken Durmaz, Yasemin Allen ve Büşra Develi ile başrolünde yer aldığı Erkek Severse dizisinde bambaşka bir karaktere hayat verdi. Dijital platforma üye olan Alperen Duymaz hayranları oyuncuyu farklı bir rolde izlemekten memnun kaldı. Romantik komedi türündeki dizi, 14 Nisan’da paylaşılan 25 ve 26. bölümlerle final yaptı. Ancak büyük bir kitle, hala Son Yaz’ın etkisinde…

Alperen Duymaz'ı özleyenlere müjde! Yeni dizisi bu kez televizyonda! 8

Alperen Duymaz, Tatlı Küçük Yalancılar isimli dizi ile tanınmıştı ilk olarak. Ardından gelen Bodrum Masalı’nda hayran sayısını yükseltti. Çukur dizisinde psikopat bir karakter olan Emrah rolüyle hem çok şaşırttı hem de oyunculuğundaki gelişmeyi gözler önüne serdi.

Zemheri dizisinden sonra ise Son Yaz dizisindeki Akgün karakteriyle adeta hafızalara kazındı. Alperen Duymaz’ın yakın zamanda televizyon ekranlarına yeni bir diziyle döneceği konuşulmakta. Bu kez dijital platform yerine televizyonu tercih edeceği dillendiriliyor.

Alperen Duymaz'ı özleyenlere müjde! Yeni dizisi bu kez televizyonda! 9

Bu iddialar Alperen Duymaz’a da soruldu. Oyuncu, yaptığı açıklama ile duyumları doğrulamış oldu ama projesiyle ilgili fazla bir bilgi vermemeye çalıştı. Duymaz, “Yeni işlerimiz başlayacak. Görüşmelere gidip geliyoruz. Var bir proje şimdilik bir şeyler söylemeyelim. Gizli kalsın. Yapım tarafı gereken açıklamayı yapar” açıklamasını yapmıştı.

Bu açıklamanın ardından şimdi Alperen Duymaz’ın ekranda hangi dizide yer alacağı ve kiminle partner olacağı hayranlarının en merak ettiği soruların başında geliyor…