Ana sayfa Sosyal Medya Annenin Sırrıdır Çocuk’un yıldızları set dışında da iyi anlaşıyorlar!..

Annenin Sırrıdır Çocuk’un yıldızları set dışında da iyi anlaşıyorlar!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV8 ekranında yayınlanmaya başlayan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi Engin Öztürk ile İrem Helvacıoğlu’nu bir araya getirdi.

Ekranların aranılan iki genç oyuncusunun başrolde yer aldığı dizide ikiliye Selin Yeninci ile Olgun Toker eşlik ediyor. Dizinin ilk iki bölümde çok düşük reytingler alması izleyenleri bir hayli üzmüştü. Ancak üçüncü bölümünde reytinglerde yaşanan yükseliş herkesi memnun etti.

Engin Öztürk ile İrem Helvacıoğlu’nun uyumu da izleyici tarafından beğeniliyor. Ekranda güzel bir uyum sergileyen ikili set dışında da iyi anlaşıyor.  Sosyal medyada partneriyle fotoğraf paylaşan Engin Öztürk hayranlarını  mest etti

Annenin Sırrıdır Çocuk'un yıldızları set dışında da iyi anlaşıyorlar!.. 7

Annenin Sırrıdır Çocuk, iki anne adayının üstünü örtmeye çalıştığı geçmişi ile yüzleşmesini konu ediyor.  İrem Helvacıoğlu ‘Defne’ karakterine hayat verirken Engin Öztürk ‘Sadun Kenan’ karakteriyle izleyici karşısına çıkıyor.

Dizinin çekimleri İstanbul’da yapılıyor. NTC Medya imzalı dizinin yönetmen koltuğunda Müge Uğurlar oturuyor. Senaryosu ise Makbule Kosif, Gülsev Karagöz ve Okan Başar Bahar tarafından kaleme alınıyor. İzlenme oranını her hafta yükselten dizinin hikayesi de giderek ilginç bir hale geliyor.