Ana sayfa Sosyal Medya Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti oğullarına Kurt Efe ismini seçerken, Türk destanlarına bile baktı!

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti oğullarına Kurt Efe ismini seçerken, Türk destanlarına bile baktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un oğlu Kurt Efe, 15 Nisan 2022 tarihinde dünyaya geldi. 44 yaşındaki Başak Dizer sağlıklı bir erkek dünyaya getirdi. 2016 yılında evlenen çift bebeklerinin sağlıklı olmasının memnuniyetini yaşarken, Başak Dizer’in sağlığının yerinde olduğunu Kıvanç Tatlıtuğ açıkladı.

Yakamoz S-245 isimli Netflix dizisiyle yeniden hayranlarının karşısına çıkan Kıvanç Tatlıtuğ, etkileyici performansı ile göz doldurdu. Kimi eleştiriler olsa da hem dizinin Into The Night’ın bir devam projesi gibi olması hem de farklı konsepte sahip olması ilgi çekiciydi. 7 bölümlük ilk sezonun ardından hem olumlu eleştiriler alan hem de yurt dışında da büyük izlenme oranlarına ulaşan dizi, geniş bir izleyici kitlesini memnun etti.

15 Nisan’da baba olmasının ardından duygularını dile getiren Kıvanç Tatlıtuğ, mutluluklarının tarifsiz olduğunu belirtti. Oyuncu yaptığı ilk açıklamada, “Bir tane oğlumuz oldu. İsteyen herkese nasip etsin. Eşim Başak çok sağlıklı, oğlumuz da çok sağlıklı. 2 gün hastanede kaldık. Sonra evimize geçtik. Şu an annelik, babalık provaları. Evin şekli otomatik olarak değişti” diye konuştu.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti oğullarına Kurt Efe ismini seçerken, Türk destanlarına bile baktı! 48

Babalığın kelimelerle tarif edilemeyecek, dünyanın en güzel duygusu olduğunu belirten oyuncu, “Kıyaslayacak bir şey yok. Herkese nasip olsun” dedi. Kurt Efe isminin de kendileri için çok anlamlı olduğunu belirten oyuncu, eşi Başak Dizer’in yaptığı açıklamayı hatırlattı ve her iki ismin de kendileri için anlamı olduğunu ifade etti.

Kurt Seyit ve Şura dizisi sırasında tanışan çift, daha sonra aşklarını evlilik ile neticelendirmişti. Kurt Efe ismi de aslında bu diziden gelen bir durum ama Başak Dizer, ismi belirlerken yaptıkları araştırmayı da detaylı bir şekilde anlattı.

Başak Dizer, Sabah gazetesindeki röportajında neden bu ismi tercih ettiklerini şu sözlerle anlatmıştı:

“Biz ‘Kurt Seyit ve Şura’ dizisi sırasında ilişkiye başladık Kıvanç’la. Dizideki karakter ismi de hoşuma gidiyordu. Telefonumda Kıvanç, ‘Kurt’ diye kayıtlıydı. Dizideki lakabını biz de oğlumuza lakap olarak koymak istedik, bizim için anısı var. Yanına da Efe’yi koyduk. Kurt bana maskülen ve güçlü bir isim geliyor. Kurt tarihimiz açısından da bir sembol. Birçok Türk destanında da kurt ismi kavimlerin yol göstericisi olarak geçiyor. Hayvanların arketiplerini de araştırdım. Kurt; öğretici, yol gösterici, takımla hareket eden, tek eşli, aile kuran ve onu koruyan güçlü karakteri temsil ediyor.”