Ana sayfa Dizi Haberleri Ara veren Hercai dizisi 2021 yılına büyük bir sürprizle başlayacak!

Ara veren Hercai dizisi 2021 yılına büyük bir sürprizle başlayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında 2021 yılı itibari ile Hercai dizisinin artık günü değişti… 1 Ocak Cuma günü yani bu akşam Akıncı dizisinin ilk bölümünün yayınlanacağını ve bundan böyle de Cuma akşamları ekranda fantastik kahramanlık dizisinin izleyici ile buluşacağını hatırlatalım. Hercai dizisi ise atv’nin aldığı yeni karar ile artık Pazar akşamları izleyicilerle buluşacak. Bu hafta Hercai yok…

10 Ocak Pazar akşamı 2 haftalık aranın ardından izleyicilerle yeniden buluşacak olan Hercai dizisinin yeni bölümlerinde önemli gelişmeler izleyicileri bekleyecek. 2021 yılı sürprizi olarak Dilşah karakteri, dizinin hikayesine dönüş yapmış ve bugüne kadar sergilenen tüm intikam durumları da boşluğa düşmüştü…

Miran’ın annesi Dilşah, yıllarca Azize tarafından tutsak edildi. Bu yıllar boyunca da çok kötü bir muamele gördü. Ancak o günler geride kaldı ve Dilşah, yeniden döndü… İşte bu dönüş ve geçmişte yaşananlar bir arada 2021’in yeni bölümlerinde izleyicilere heyecan dalgası yaşatacak.

3.sezona başladığında düşük reytingler alan Hercai dizisi sonradan sırların bir bir ortaya dökülmesi ile yeniden heyecan kasırgası yaratmaya başlamış ve özellikle de total kategorisinde güçlü bir çıkış sergilemişti. Reytinglerin de Dilşah karakterinin gelişi ile daha da yükselmesi bekleniyor.

Ara veren Hercai dizisi 2021 yılına büyük bir sürprizle başlayacak! 8

Azize’nin yıllarca tutsak ettiği Dilşah’ı canlandıracak olan isim Aysun Metiner. Ancak karakterin gençliğini ise bir başka isim canlandıracak. O isim de Özlem Gezgin olarak belirlendi. Kiralık aşk dizisinde Nazlıcan ve Kanatsız Kuşlar dizisinde Aylin olarak hatırlayabileceğiniz oyuncu, İncir Ağacı’nda ise Çiçek karakterine hayat vermişti.

Ara veren Hercai dizisi 2021 yılına büyük bir sürprizle başlayacak! 9

Hercai dizisinin 2021 yılındaki bölümlerinde artık Dilşah karakteri öne çıkacak. Azize’nin tüm yaptıkları ortaya dökülecek. Geçmişin hesabı sorulacak ve Reyyan ile Miran’ın aşk hikayesi de bir aksilik olmaz ise bebek ile taçlanacak.

Hercai dizisi bu hikaye örgüsünü tutturabilir ve yılın ilk 6 aylık bölümünde iyi sonuçlar alır ise, 4. sezonda da devam etmesi hiç zor olmayacaktır. Dizi adına bu yeni dönem ayakta kalma, 4.sezona ulaşma mücadelesi olacak.