Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı dizisi bu hafta yok, yerine TRT1 bir başka dizisini yayınlayacak!

Gönül Dağı dizisi bu hafta yok, yerine TRT1 bir başka dizisini yayınlayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı dizisi öyle güçlü bir şeklide ekranda yer edindi ki, dizi hayranları Ocak ayının ilk haftasında yeni bölümü izleyemeyecek olmaktan da çok rahatsız olacaktır. TRT1 ekranlarında 2 Ocak Cumartesi akşamı Gönül Dağı dizisinin yeni bölümünü bulamayacaksınız.

Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrollerinde yer aldığı dizi, Eskişehir Sivrihisar’da çekiliyor. Sağlam bir oyuncu kadrosu, güçlü bir hikaye, efsane müzikler ve samimi bir anlatım ile dili ile gönüllere fethetmeyi başaran Gönül Dağı, reytinglerde de tüm rakiplerini geride bırakarak tüm kategorilerde birinci olmayı başarmıştı.

İlk 10 bölümlük performansı ile 2020 yılının en etkileyici yapımlarından birisi olan Gönül Dağı, bozkırda yaşanan Anadolu insanının büyük gönül penceresini ekranlara taşıyan bir yapım olarak göz doldurdu. Aşk hikayeleri ile en doğal halleri ekrana yansıtan, entrika ve çatışmanın, silahların olmadığı bir yapım Gönül Dağı…

Aslında dizi, reyting almak için bolca entrika soslu, acayip diziler yapmak yerine doğal olanı ortaya koymanın da bir seçenek olduğunu herkesi ispat etmiş durumda. Ancak 2 Ocak Cumartesi akşamı dizinin 11.yeni bölümü ekranda yok. TRT1 bunun yerine önceki yıllarda da ekrana getirdiği Tozkoparan İskender isimli dizisini yayınlayacak. Yenilenen Tozkoparan İskender, bir çocuk dizisi olarak öne çıkıyor.

Gönül Dağı dizisi 1 haftalık aradan sonra 9 Ocak Cumartesi akşamı 11. yeni bölümü ile yeniden ekranları süslemeye devam edecek. Dizinin hayranları ise 1 hafta ara vermek durumunda kalacak.

Taner ve Dilek’in aşklarını yaşamak için yaptıkları tüm mücadeleler, ailelerinin karşı çıkmalarına rağmen devam edebilecek mi? Dizinin yeni bölümleri çok daha heyecanlı geliyor. İşte 11. bölüm fragmanı: