Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Arabeskin dibine düşen Pınar Deniz’den yeni proje sinyali!

Arabeskin dibine düşen Pınar Deniz’den yeni proje sinyali!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Pınar Deniz ile sevgilisi Yiğit Kirazcı, bir etkinliğe katıldı ve öncesinde de yaptıkları açıklamalarla dikkatleri çekti. Arabeske uzak olduğunu söyleyen Yiğit Kirazcı’ya nazaran Pınar Deniz tam tersi bir durum yaşıyor.

Bir proje için arabesk çalışmaları yaptığını ve çok da yoğun bir şeklide bu müzik türü ile ilgilendiğini belirten Pınar Deniz, “Arabeskin dibine düştüm” ifadesini kullandı.

Kanal D’nin pazar akşamları yayınlanan Yargı dizisinde izlediğimiz Pınar Deniz, arabesk müzik ile yaşadığı önemli tecrübeyi şu sözlerle anlattı:

“Ben bir proje için arabeskin dibine düşmüştüm. Şan hocamla full arabesk çalışmıştım. O yüzden birazcık hakimim..”

Pınar Deniz’e bir müzikal yapma projesi soruldu. Oyuncu, bunu düşündüğünü ama gündeminde başka projeler olduğuna dikkat çekti.

Pınar Deniz, “İlerde tabii ki istiyorum, çok seviyorum çünkü” diyerek bir müzikal projede yer alabileceğinin ilk sinyalini verdi.

Vatanım Sensin isimli dizide canlandırdığı Yıldız karakteri ile çok dikkat çeken Pınar Deniz, son dönemde yer aldığı farklı yapımlarla bir anda popülerlik kazandı. Oyuncu, Yargı dizisindeki güçlü Ceylin karakteri ile de geniş bir hayran kitlesinin beğenisini elde etti.