Ana sayfa Sosyal Medya Aras Bulut İynemli dünya ile bağını kopardı, kendini yeni rolüne adadı!

Aras Bulut İynemli dünya ile bağını kopardı, kendini yeni rolüne adadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli, belki de kariyerinin en özel projesi olacak Atatürk dizisi için hazırlıklarına devam ediyor. Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılında yani 2023’te yayınlanacak olan Atatürk dizisi için çok büyük bir prodüksiyon hazırlanıyor.

Dizinin başrolünde yer alan ve Atatürk’ü canlandıracak olmanın hem heyecanını hem de gururunu yaşayan Aras Bulut İynemli, aylardır bu rol için kendisini hazırlıyor… Özel bir teknik ile çalışmalar yapan, fiziğine ve sağlığına dikkat eden oyuncu, Temmuz ayında başlaması beklenen çekimler öncesinde role bütünüyle kendisini vermek istiyor.

Çukur dizisinde canlandırdığı Yamaç karakteri ile 4 yıl boyunca Show TV ekranında hayranlarını mest eden oyuncu, yer aldığı sinema filmlerindeki çıkışlarıyla da hep göz önündeydi. Şimdi ise kariyerinin en özel ve en zorlu rolüne çıkacak… Atatürk’ü canlandırmak bir gurur olmasının yanı sıra, izleyiciyi ikna etmek de gerekiyor ve Aras Bulut İynemli bunu çok iyi biliyor.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu olan bir lideri canlandırmanın ağırlığı ile rolüne odaklanan oyuncu, hiçbir yerde görünmüyor, magazine çıkmıyor ve sosyal medyada da gündem olmuyor. Tamamen kendisini rol için kapatan Aras Bulut İynemli’nin Atatürk karakteri ile hayranlarını bir kez daha şaşırtacağına şüphe yok.

Aras Bulut İynemli dünya ile bağını kopardı, kendini yeni rolüne adadı! 7

Uzun süredir ortamlarda görünmeyen oyuncu, 2 aylık aradan sonra Nisan sonunda instagram hesabından paylaşım yapmıştı. Oyuncunun mutluluğu ve huzurlu hali dikkatlerden kaçmamıştı.