Ana sayfa Sosyal Medya Aras Bulut İynemli, Hayatımın Şansı dizisindeki sürpriz isim olan abisine böyle jest yaptı…

Aras Bulut İynemli, Hayatımın Şansı dizisindeki sürpriz isim olan abisine böyle jest yaptı…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Aras Bulut İynemli, 2009 yılında Arka Sokaklar dizisiyle oyunculuğa başlamıştı. Ardından Mahmut ile Meryem filminde oynadı 2013 yılında. Daha sonra Abisi Orçun İynemli ile Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde rol aldı. Aras Bulut İynemli, başrolde yer alan ve dikkat çeken bir rolde oynadığı için daha çok ön plana çıkmıştı.

Abisi Orçun İynemli ise daha sonra Vicdan, Adı Mutluluk, oyunbozan, Ufak Tefek Cinayetler, Kan Kardeşler, Kalbimdeki Deniz, Diriliş Ertuğrul, Kırmızı Oda, Yeşilçam gibi dizilerin yanı sıra Aşkın Kıyameti, Bir Türk Masalı, Pek Yakında filmlerinde de rol aldı.

Orçun İynemli 1979, Aras Bulut İynemli ise 1979 doğumlu. İkisi de başarılı oyunculuklarıyla dikkat çeken İynemli kardeşler, aynı zamanda meslektaşlar. Aras Bulut İynemli, ekrana en son Çukur dizisiyle gelmişti. Geçtiğimiz günlerde Disney Plus ile bir anlaşma yapan oyuncu, Atatürk dizisinde rol alıyor.

Çekimleri devam eden dizi, 2023 yılı Ekim ayında yayınlanacak. Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıldönümü nedeniyle Disney Plus’ın Türkiye’ye bir jesti olarak çekiliyor. Atatürk’ün hayatından bazı bölümlerin yer alacağı dizide Mustafa Kemal Atatürk’ü Aras Bulut İynemli canlandırıyor.

Aras Bulut İynemli, bu zor ve bir o kadar da gurur verici rolüyle izleyici karşısına gelmek için büyük heyecan yaşıyor şu sıralarda. Bu arada oyuncu, geçtiğimiz günlerde abisi Orçun İynemli’ye sosyal medya hesabından güzel bir jest yaptı!

Fox TV’nin yeni dizisi Hayatımın Şansı’nda sürpriz bir rolle ekrana gelmeye başlayan abisinin dizideki bir sahnesini instagram hesabından yayınlayan Aras Bulut İynemli, abisi ve diziyi etiketleyerek “Hayırlı olsun, bol reytingler” diyerek bir mesaj yayınladı.