Ana sayfa Dizi Haberleri Tüyo bu cümlede mi saklı? Yargı dizisinde yürek parçalayacak söz yine Ceylin’den geldi!

Tüyo bu cümlede mi saklı? Yargı dizisinde yürek parçalayacak söz yine Ceylin’den geldi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisi, ekrana geldiği ilk günden beri heyecanla izlenen diziler arasında yer alıyor. Her bölümde yaşanan tahminlerin ötesindeki gelişmeler sonrası heyecan sürekli katlanıyor!

Yargı dizisinin senaristi Sema Ergenekon, güçlü kalemi ile beklentilerin ötesinde bir hikayeye hayat veriyor! İzleyicinin çoğu kez şaşkınlıkla kalakaldığı zekice hamlelerle olayları bir anda karmakarışık hale getirirken, hiç umulmadık bir şekilde çorap söküğü gibi de çözüyor!

Her bölümde pek çok soru oluşuyor ama pek çok soru da hızla yanıtını buluyor! Kimi dizilerde haftalarca süren sırlar insanlara saç baş yoldururken, Yargı bambaşka bir yol seçiyor ve bir konuyu bir kaç haftada çözümlerken, tahminleri aşan gelişmelerle yeni ve şok edici olaylar ortaya koyuyor! Böylece aylarca süren ve yanıtsız kalan sorular nedeniyle izleyiciyi sıkan dizilerden ayrılıyor Yargı dizisi.

Tüyo bu cümlede mi saklı? Yargı dizisinde yürek parçalayacak söz yine Ceylin'den geldi! 11

Ayrıca her bölümün başında bir özlü sözle bölümde yaşananların kısa bir özeti yapılıyor. İzleyenlere de yaşananlar veya olacaklar hakkında genel bir bakış açısı sunan, derinlikli bu sözler, giderek daha çok dikkat çekiyor! Bu arada karakterler arasındaki diyaloglarda da çok çarpıcı cümleler dikkatlerden kaçmıyor!

Bu hafta ekrana gelecek olan 49.bölümde Ilgaz ve Ceylin arasında yaşanacak duygusal sahneler izleyeceğiz. İstemeden de olsa ailelerinin yaşadıklarının yükünü taşımaya çalışan omuzları, birbirlerini taşıyamayacak kadar ağırlaşıyor! Yeğeni Parla’nın Serdar’ı öldürdüğünü öğrendiği halde Ilgaz’a söylemeyen, ardından onu kaçırmaya çalışırken yakalanan Ceylin, yaşadığı ikilemle birlikte Ilgaz’la olan evliliğinde de sarsıcı günler yaşayacak!

Tüyo bu cümlede mi saklı? Yargı dizisinde yürek parçalayacak söz yine Ceylin'den geldi! 12

Ceylin ve Ilgaz’ın arasında geçen bir konuşma ise fragmanda yer aldı. İkilinin birbirlerine olan aşklarına karşılık yaşadıkları zor süreç, ilişkilerinin de bitişiyle noktalanacak gibi görünüyor! Ilgaz ve Ceylin boşanacak mı diye izleyici merak ediyor. Bu soru yanıtını yakında bulacak ama Ceylin’in bir sözü, aslında her şeyi anlatmaya yetmekte! Öyle ki bu cümlenin ağırlığı, Pınar Deniz’i bile sarmış!

Tüyo bu cümlede mi saklı? Yargı dizisinde yürek parçalayacak söz yine Ceylin'den geldi! 13

Oyuncu, dizinin yeni bölüm fragmanını yayınladığı sosyal medya paylaşımına, Ceylin’in sözünü not düşmüş: “Benim senin katılığında çiçek açmam imkansız!”

Ceylin’in bu sözü, Yargı’nın gidişatı için de bir tüyo gibi duruyor! Ilgaz’ın adalet anlayışı ile Ceylin’in vicdanı arasında sıkışan ilişkilerinde büyük bir çıkmaza girildi artık! Bundan sonra yaşanacakları ise izleyip göreceğiz…

İşte Yargı 49. bölüm fragmanı…

Dizinin takipçilerinin de arada kaldıkları, yaptıkları yorumlara yansıyor. Onları da aşağıdaki yorumlardan bazılarında görmeniz mümkün….

Tüyo bu cümlede mi saklı? Yargı dizisinde yürek parçalayacak söz yine Ceylin'den geldi! 14

Tüyo bu cümlede mi saklı? Yargı dizisinde yürek parçalayacak söz yine Ceylin'den geldi! 15