Ana sayfa Dizi Haberleri Ekranın en popüler 5 çiftine Kızılcık Şerbeti ve Yalı Çapkını’ndan sonra sürpriz bir dizi çifti daha katıldı!

Ekranın en popüler 5 çiftine Kızılcık Şerbeti ve Yalı Çapkını’ndan sonra sürpriz bir dizi çifti daha katıldı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ekranın sevilen dizilerinin sevilen çiftleri, izleyicilerin sosyal medyada dillerinden düşmüyor! Pek çok paylaşıma konu olan ünlü isimlerin rol aldığı dizi karakterleri, aynı zamanda sosyal medyada her hafta popüler çiftler olarak çeşitli araştırmalara konu oluyorlar.

Somera tarafından düzenli olarak yapılan paylaşımların ölçülmesi ile “Sosyal TV’deki En Popüler Çiftler” ortaya çıkıyor. Son olarak 14-21 Aralık tarihlerini kapsayan süreç içinde gelen ileti sayılarına bakılarak oluşturulan ilk 5 listesinde çok uzun zamandır Kardeşlerim dizisinin Asiye ve Doruk çifti popülerliği kimseye bırakmıyordu!

Ekranın en popüler 5 çiftine Kızılcık Şerbeti ve Yalı Çapkını'ndan sonra sürpriz bir dizi çifti daha katıldı! 9

Fakat haftalar içinde durum değişmeye başladı! Bir süredir ekranının yeni dizilerinin çiftleri de sosyal medyada sıklıkla gündeme geliyor ve çok konuşuluyorlar. Zirvede yine Kardeşlerim’in bir çifti var ama Asiye ve Doruk değil! Aybike ve Berk! Çift, uzun süredir en popüler çiftler tablosunda ilk 5 içinde yer alıyordu ancak ilk kez zirveye çıkmayı başardı!

Ekranın en popüler 5 çiftine Kızılcık Şerbeti ve Yalı Çapkını'ndan sonra sürpriz bir dizi çifti daha katıldı! 10

İkilinin ardından gelen çift ise Kızılcık Şerbeti dizisinin çifti Doğa ve Fatih gelmekte. Bir kaç haftadır listeye giren çift, 204 bin 957 ileti alarak ikinci sıraya yükseldiler! Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör’ün hayat verdikleri Doğa Fatih çifti, sosyal medyanın çok konuşulan dizi çiftleri arasında artık.

Kardeşlerim dizisinin çifti Süsen ve Ömer de listenin 3. sırasında. Onları takip eden isimler ise Seyran ve Ferit. Ekranın reytingleri en yüksek dizisi olan Yalı Çapkını’nın çifti, son dönemin en popüler dizi çiftleri arasında. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in hayat verdikleri çifti Yürek Çıkmazı dizisinin Zeynep ve Halil çifti izliyor!

Ekranın en popüler 5 çiftine Kızılcık Şerbeti ve Yalı Çapkını'ndan sonra sürpriz bir dizi çifti daha katıldı! 11

TRT1 ekranlarında yayınlanan dram dolu Yürek Çıkmazı dizisinde İrem Helvacıoğlu ve Alp Navruz’un hayat verdikleri Zeynep ve Halil, listeye sürpriz bir giriş yaptı! Dizi, Salı akşamları yayınlanan Üç Kız Kardeş ve Ben Bu Cihana Sığmazam dizileriyle reytinglerde mücadele ederken, sosyal medyada da günü ilk sırada bitiriyor.