Ana sayfa Sosyal Medya Aras Bulut İynemli, İrem Sak ile selfie çekmek istedi ama kahkaha kopartan bir poz ortaya çıktı!

Aras Bulut İynemli, İrem Sak ile selfie çekmek istedi ama kahkaha kopartan bir poz ortaya çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de yayınlanan Çukur dizisinde her ne kadar gergin anlar yaşansa da dizinin setinde durum bambaşka. Artık 5 sezondur birbirlerine kaynaşmış bir ekip olarak arkadaşlık ilişkileri de gelişmiş oyuncular bir arada. Ekibe sonradan dahil olan İrem Sak, yeni sezonda ortaya çıkan Seren Erdenet karakteri ile herkesi şaşırtmıştı.

Oyuncu, diziye katıldığı ilk günlerde, uzun süredir birlikte çalışan ekibin birbirleriyle olan yakın ilişkisine dikkat çekerken, kendisini biraz dışarda hissettiğini de söylemişti bir röportajında.

Görünen o ki İrem Sak, Çukur’un ekibi tarafından kucaklanmış. Bu yorumu yaptıran da dizide Yamaç karakterine hayat veren Aras Bulut İynemli ile İrem Sak’ın selfie’si oldu.

İynemli, dizinin setinde arkalarında dinlenmek için kullandıkları karavanları fon yaparak İrem Sak ile bir selfie çekilmek istemiş ama İrem Sak, o anda son derece ilgisiz, isteksiz bir şekilde yanında dururken, objektife değil de başka bir yere bakıyor.

İrem Sak’ın bu pozu bilerek verip vermediği bilinmiyor ama bir anlık başka bir tarafa bakış attığında ortaya çıkan bu kareye iki oyuncunun yaptığı yorumlar güldürdü!

Aras Bulut İynemli, “Sağolsun o da beni kırmadı, canı gönülden bir fotoğraf çekildik” sözüyle hafiften dalga geçen üslubuna kahkaha emojisi de ekledi.

İrem Sak da bu paylaşımı story’den repost ederek “Canım benim, ilk işimde varsın, sözüm söz” yazarak meslektaşına esprili bir yanıt verdi.

İşte ikilinin gülümseten o paylaşımları…

Aras Bulut İynemli, İrem Sak ile selfie çekmek istedi ama kahkaha kopartan bir poz ortaya çıktı! 7