Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinin kadrosundaki bir kadın oyuncu hamile kaldı diye işten atılacak değil!

Sadakatsiz dizisinin kadrosundaki bir kadın oyuncu hamile kaldı diye işten atılacak değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Kanal D ekranlarında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Sadakatsiz dizisinde Derya karakterine hayat veren ünlü oyuncu Özge Özder, aynı zamanda hamileliğinin de 7.5 ayını geride bıraktı.Oyuncu doğum için artık gün saymaya başlarken, geçtiğimiz gün yaptığı açıklama ile dikkat çekmişti.

Birçok ünlü isim hamilelik sırasında veya doğum sonrasında setlerde yer almak istemiyor. Bu nedenle de mesleğine uzun süre ara verebiliyor. Ancak Özge Özder o düşünceye sahip değil. Oyuncu, doğumdan sonra da yeniden sete en yakın zamanda dönmek istediğini söyleyerek farklı bir duruş ortaya koymuştu.

Özge Özder’in bu sözleri de basında bir hayli yer aldı. Oyuncuya bir takipçisinden gelen eleştiri ise birçok kişiyi olduğu gibi Özder’i de kızdırdı. Eşi Sinan Güleryüz ile birlikte bebeğini bekleyen ve neşeli halleriyle sosyal medyada paylaşımlar yapan oyuncunun canını sıkan yorumda şöyle yazıyordu: “O kadar saçma ki! Dizide kıyafetlerle hamileliğini saklayacak Özge Özder yerine koyacak hiç mi oyuncu kalmadı?”

Özge Özder, bir kadın takipçisinden gelen bu eleştiriye sessiz kalmadı ve içindekileri döktü. Sadakatsiz dizisinde hamile bir oyuncuyu işten atacak bir zihniyette insanlar olmadığı vurgusunu da yapan Özder, şöyle yazdı:

“Nasıl göründüğüm hep hemcinslerime dert. Erkeklerden negatif yorum gelmez. Hayatım kadının kadına öfkesi, hıncı, düşmanlığı ile geçti. Çok bilmişlik içeren hemcinslerimi hayatımdan ayıkladım. “Ayrıca sizin başka derdiniz mi kalmadı? Şikayetinizi yapım şirketine iletin. İşten çıkayım bu pandemide. Siz de rahat edin, göz zevkiniz de. Gerçi kadrosuna aldıkları bir kadını hamile kaldı diye işsiz bırakacak insanlarla çalışmıyorum çok şükür.”

Sadakatsiz dizisinin kadrosundaki bir kadın oyuncu hamile kaldı diye işten atılacak değil! 7

Daha önce yaptığı açıklamada dizi setindeki koronavirüs önlemlerini öven oyuncu, yapım şirketinin çok dikkat ettiğini ve içinin rahat olduğunu söylemişti. “Bebek beklediğim için sette bize el bebek gül bebek bakıyorlar” diyerek de Medyapım’ın tavrını takdir eden Özder, diziye 1-2 bölüm ara verip yoluna devam etmek arzusunda.

Bu durumu yapımcı ile de konuştuğunu söyleyen Özder, “Yapımcımızda bu konuda çok yardımcı oluyor zaten bize” şeklinde ifade kullanmıştı.