Ana sayfa Dizi Haberleri Nesrin Cavadzade ve Fatih Aksoy iddialara inat, Yasak Elma setinde kıs kıs gülüyor!

Nesrin Cavadzade ve Fatih Aksoy iddialara inat, Yasak Elma setinde kıs kıs gülüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Yasak Elma dizisinin yapımcısı Fatih Aksoy ile Şahika karakterine hayat veren Nesrin Cavadzade’nin arasında sorunlar yaşandığı, hatta oyuncunun yapımdan gönderilmesi durumunun da ortaya çıktığına yönelik iddialar TV100 Magazin Hattı’nın haberlerine konu olmuştu.

Habere göre, Nesrin Cavadzade’nin Netflix’te yayınlanan Bir Başkadır isimli dizideki sözleri Fatih Aksoy’u çok kızdırmış, hatta ünlü yapımcının oyuncuyu diziden göndermeyi düşündüğü belirtilmişti.

Bir Başkadır dizisinde Yasak Elma dizisine yönelik eleştirilen bir yorum vardı. Cavadzede, dizideki karakter üzerinden şu sözlerle eleştiri getirmişti: “Ay fotoğraf istiyorlar, sarılmak istiyorlar, öpmek istiyorlar. Totale iş yaptım mı böyle oluyor işte. Dijitale düzgün bir iş gelmedi ki.”

Fatih Aksoy’un da bu sözlerden rahatsız olduğu ve Cavadzade’yi diziden göndermeyi düşündüğü, ancak araya Şevval Sam ile Eda Ece’nin girdiği de belirtildi.

Bu haberin yayılmasının ardından Medyapım’ın resmi sosyal medya hesabından yapılan bir paylaşım oldukça manidardı.

Fatih Aksoy ile Nesrin Cavadzade’nin kahkaha attıkları anda çekilen fotoğrafa, “Hakkımızda yapılan yorumları okurken biz” notu da iliştirildi.

Bu paylaşım ile birlikte esprili bir şekilde dizide sorun olmadığı da anlatılmış oldu.

Nesrin Cavadzade ve Fatih Aksoy iddialara inat, Yasak Elma setinde kıs kıs gülüyor! 7