Ana sayfa Sosyal Medya Aras Bulut İynemli’nin ‘içimizde hiç büyümeyen çocuklar’ vurgusu dikkat çekti

Aras Bulut İynemli’nin ‘içimizde hiç büyümeyen çocuklar’ vurgusu dikkat çekti

tarafından ker_def

Çukur dizisinde Yamaç karakteriyle izlediğimiz Aras Bulut İynemli, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı dolayısıyla instagram hesabından bir paylaşım yaptı.

Dizide müthiş bir oyunculuk sergileyen ve hayranlarından büyük beğeni toplayan İynemli, 23 Nisan mesajıyla da dikkat çekti.

Ulu Önder Atatürk’ün bir çocukla fotoğrafını yayımlayan İynemli, şu mesajı paylaştı:

Bugün,Bayram ?Çocuklar, Çocuklarımız,İçimizde Hiç Büyümeyen Çocuklar…??23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun. ???? #yaşasın23nisan

Aras Bulut İynemli'nin 'içimizde hiç büyümeyen çocuklar' vurgusu dikkat çekti 7

ARAS BULUT İYNEMLİ KİMDİR?

Aras Bulut İynemli, 25 Ağustos 1990’da dünyaya geldi. Yeşim adında ablası ve kendisi gibi oyuncu olan Orçun adında abisi bulunmaktadır. Beşiktaş Anadolu Lisesi mezunudur ve İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Uçak Mühendisliği bölümünde okumaktadır. Okuluna hayli önem veren İynemli, oyuncu olduktan sonra okulunu dondurma kararı almış.

İlk olarak Arka Sokaklar dizisi ile kamera karşısına geçen İynemli, 2010-2013 yıllarında Mete Akarsu karakterini canlandırdığı “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” dizisi ile tanındı. 2013-2014 yılları arasında “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde Şehzade Bayezid rolünü canlandıran yakışıklı oyuncu, ardından 2015 yılında “Maral” dizisinde Hazal Kaya ile başrolü paylaştı.

2015-2016 yıllarında “İçerde” dizisinde Umut/Mert karakterine hayat veren Aras Bulut İynemli, şimdilerde ikinci sezonu yayınlanan “Çukur” dizisinde Yamaç karakterini canlandırmaya devam etmektedir. Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan 28 yaşındaki Aras Bulut İynemli, 1.80 metre boyunda, 70 kilo ve Başak burcudur.