Ana sayfa Dizi Haberleri Arif’e ahlaksız teklif! Kadın dizisindeki şaşırtan gelişme ne?

Arif’e ahlaksız teklif! Kadın dizisindeki şaşırtan gelişme ne?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Fox TV’de yayınlanan Kadın dizisinin yeni bölümünde, Sarp’ın ortaya çıkmasıyla eli kolu bağlanan Arif’e, şok bir isimden şok bir teklif geliyor!

Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk’un oynadıkları dizinin 41. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı.

Geçtiğimiz bölümde, Nisan ve Doruk’un Arif’le olan yakınlaşmasına tepki vermeleri üzerine Bahar, evlenmekten vazgeçmişti.

Nisan ve Doruk, babasını gördükten sonra Arif’e tavır almaya başlamıştı ve Bahar henüz Sarp’ın yaşadığını bilmiyorken çocukların bu tepkilerine anlam veremese de Arif’in verdiği yüzüğü iade etti.

Arif, herkesle ve her şeyle mücadele edebileceğini ama bir çocukla edemeyeceğini söyleyerek Bahar’ın evlenme teklifini geri çevirmesiyle büyük üzüntü yaşamıştı.

Yeni bölümde ilginç gelişmeler yaşanacağı tanıtımdan da belli oluyor.

Arif'e ahlaksız teklif! Kadın dizisindeki şaşırtan gelişme ne? 7

Önce Ceyda, Arif’in bir anda Bahar’dan vazgeçmesi, mücadele etmemesini sorgulayarak ona kızıyor. Arif, “Bazen de susmak gerekir” diyerek konuyu kapatmaya çalışıyor ama Şirin’in bambaşka planlarıyla da çok şaşırıyor.

Şirin, ablasının Sarp’a dönmesine engel olabileceğini söyleyerek Arif’e iş birliği teklif ediyor. Arif’in Şirin’in bu pazarlığına ne yanıt vereceğini hep birlikte göreceğiz ama Şirin, Bahar ve Sarp bir araya gelmesin diye bu kez de Arif’in aşkını kullanmaktan çekinmeyecek gibi görünüyor.

İşte 41. bölüm 2. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Şirin’in ilik vermesiyle sağlığına kavuşan Bahar evine döner. Eski mutlu ve sağlıklı günlerine dönmesiyle birlikte de bir fırsat yaratıp Arif ile nişanlandıklarını Nisan’a anlatmak ister. Peki, Nisan bu duruma ne tepki verecektir? Sarp’ı bulmaya çalışan Nezir, sonunda amacına ulaşacak mıdır? Bahar’ın yaşadığını bile bile artık onu görmeden duramayan Sarp, Bahar’ın karşısına çıkmaya karar verir.