Ana sayfa Dizi Haberleri Arıza dizisi için Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan iyi bir seçim mi?

Arıza dizisi için Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan iyi bir seçim mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonun iddialı dizilerinden birisi de Arıza… Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan dizinin iki başrol oyuncusu oldular. İddialı bir yapım Show TV ekranında izleyicilerle buluşacak. Her iki oyuncu da son işlerinden hüsranla ayrıldı.

Söz gibi başarılı bir projeden sonra Tolga Sarıtaş, Ferhat ile Şirin dizisinde ummadığı bir sonuç aldı.Dizi sadece 6 bölüm sürdü, final bile yaptırılmadan yayından kaldırıldı.

Ayça Ayşin Turan ise Alperen Durmaz ile partner olduğu Zemheri’den üzgün ayrıldı. Dizi iyi planlanmış bir iş olmasına rağmen, izleyiciye derdini anlatamadı.

Son projelerinde olumsuzluklar yaşayan iki oyuncu Show TV ekranındaki aksiyon dizisi için buluşuyor. O3 Medya tarafından hazırlanan dizinin çekimleri ise önümüzdeki günlerde başlayacak.

Temmuz ayının 2 haftasından sonra çekimlerin başlaması planlanıyor. Akıllardaki soru ise Tolga Sarıtaş ile Ayça Ayşin Turan’ın nasıl bir dizi çifti olacağı, uyumlarının iyi olup olmayacağı… İkili yeni sezonun en konuşulan dizi çifti de olabilir. Enerjilerinin tutması halinde Arıza dizisi yeni sezonun en konuşulan yapımlarından birisi olur.

Dizide Tolga Sarıtaş, Ali Rıza isimli karakteri canlandıracak. Ayça Ayşin Turan ise Halide olarak ekranda yer alacak.