Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir dizisi kafaları karıştırıp ekrandan ayrılacak!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi kafaları karıştırıp ekrandan ayrılacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8’de yayınlanmakta olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin çekimlerine 3 ay aradan sonra önceki hafta başlanmıştı. Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol ikilisi yeniden sette buluştu ve ortaya 12. sezon finali çıktı.

1 Temmuz Çarşamba akşamı saat 20.00’de yayınlanacak olan sezon finalinde neler yaşanacağı merakla bekleniyor… Sezon finaliyle ilgili yayınlanan ilk fragmanda Zeynep ve Mehdi’nin güzel anlarına şahitlik eden dizinin izleyicileri, bu bölümün iyi biteceğine kendisini alıştırmıştı.

Ancak dizinin 12. sezon finalinden yayınlanan 2. fragman havanın bir hayli puslu olduğunu gösteriyor. Hatta kara bulutlar Zeynep ve Mehdi’nin üzerinde dolanıyor… Zeynep, Mehdi’ye daha önceki ilişkisini söylediğinde nasıl bir tepki alacak?

Her şey rüya gibi gelişiyor ama Zeynep’in şu sözü çok anlamlı: “Benim hiç mutlu biten bir hikayem olmadı. Her aşk bir gün biter Mehdi.” Benal hamile, Zeynep’i yok sayıp silecekler mi?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi kafaları karıştırıp ekrandan ayrılacak! 7

Dizinin sezon finalinde Mehdi ve Zeynep aileleriyle birlikte tatile çıkıyorlar. Bu tatilde Mehdi ve Zeynep, yaşadıkları onca kötü olayın ardından ilk kez yakınlaşacaklar. Ancak bu yakınlaşma beraberinde bambaşka bir sorunu getirecek.

Ayrıca dizinin sezon finali duygusallığın yükseldiği, Zeynep ile Mehdi ilişkisinin hem derinleşip hem de zorlandığı anları da izleyicinin önüne getirecek.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi sezon arası verirken, bu kısa ayrılık öncesi izleyicileri bir hayli duygulandıracak sahnelerle dolu. İşte sezon finalinden yeni görüntüler…