Ana sayfa Dizi Haberleri Arıza dizisinde asıl hikaye şimdi başlıyor!

Arıza dizisinde asıl hikaye şimdi başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında pazar akşamları yayınlanmakta olan Arıza dizisinde ilk 4 bölüm geride kaldı. Ancak asıl hikayenin yeni başladığı da ortada. Tolga Sarıtaş’ın canlandırdığı taksici Ali Rıza, kız kardeşinin öldürülmesinden sonra suç alemine girip hepsini dize getirecek.

Tam da Tolga Sarıtaş hayranlarının beklediği bir tempoda başlayan ve yüksek tempoda devam eden Arıza dizisinde 5. yeni bölüm 11 Ekim Pazar akşamı yayınlanacak.

Artık suç imparatorluğuna giriş yapan ve kendisini Arıza olarak kabul eden bir Ali Rıza var…Burak Ersoylu ile Ali Rıza arasındaki bu savaşta neler yaşanacağı merakla bekleniyor.

Arıza dizisinin 5. blümünden 2. fragman yayınlandı. Etkili görüntülerle dolu yeni bölüm heyecanla bekleniyor. Dizinin hayranları gelişmelerden son derece memnun.

Sosyal medyaya yansıyan yorumlarda, “Ali Rıza mekana iyice girmeye başladı, artık asıl savaş başlıyor” diyerek dizinin hikayesinin asıl şimdi başladığına yönelik ifadeler var.

Pazar akşamlarının vazgeçilmezi olan Arıza dizisinin reytingleri de çok iyi gidiyor. Ayırca Tolga Sarıtaş ile Ayça Ayşin Turan ikilisi de gayet uyumlu ve enerjileri de ekrana yansıyor.