Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinde ‘yeter artık’ sesleri artıyor!

Hercai dizisinde ‘yeter artık’ sesleri artıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -atv’nin Cuma akşamları ekrana gelen ve ilgi gören dizisi Hercai’de sırlar yavaş yavaş ortaya çıkıyor ama izleyici artık rüya ve hayal tarzı sahneler görmek istemiyor. Sırların bir bir ortaya dökülmesini istediklerini belirten izleyiciler, artık bölümlerin uzamasından yana değil.

Sosyal medyada izleyiciler, “eter artık… Miran gerçek babasını öğrensin artık, biz çok yorulduk. Senarist hiçbir gelişme olmadan kavga, gürültülerle diziyi devam ettiriyor” diye eleştirel yorumlar yapıyor.

Zaten reytinglerde düşüş yaşayan Hercai dizisi için eldeki izleyiciyi de kaybetmek en kötü senaryo olur. Diziyi uzatmak adına yapılacak her türlü senaryo oyunu büyük bir hata olacaktır. Zaten birçok izleyici diziden vazgeçmiş durumda. Hala ekran başında olanlara istediklerini vermek ve ne kadar sürebiliyor ise de sürdürmek şart.

Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in başrollerinde yer aldığı Hercai dizisinin 45. yeni bölümü 16 Ekim Cuma akşamı yayınlanacak. Yeni bölümde yaşanacakların detayları ortaya çıkmaya başladı.

Aşağıdaki videodan Hercai dizisi 45. bölüm fragmanını izleyebilirsiniz. Miran adeta yargı dağıtıyor, “Onun gözünden akan tek bir damla yaş için bu dünyayı yakarım, bunu da unutmayacaksın” diyor.

Dizide Azize hanımın kurbanları ve yandaşları olarak bir ayırım yapılması da oldukça dikkat çekti.